Jurnalism cetatenesc

„Prea puţine spaţii de recreere şi de joacă pentru copii”

Ziarul de Vrancea
20 apr 2012 1192 vizualizări
Bugetarii ar putea primi de 1 mai o mini-vacanţă de patru zile, iar pentru PSD, cu siguranţă, Ziua Muncii va fi marcată cu paranghelii cu mititei, bere şi lăudători la Crîng. Primăria Focşani a început deja să cureţe Crîngul Petreşti pentru serbarea politică a PSD de 1 mai. Bacinschi a declarat că săptămîna viitoare „va face bec crîngul”, pentru ca cetăţenii să aibă unde ieşi la aer de 1 mai. Cum primesc interlocutorii şi cititorii noştri iniţiativa primăriei Focşani puteţi afla din sondajul următor.

Juliana Damian, elevă, Focşani


„Nu cred că vom merge la crîng pe 1 Mai... depinde şi ce se organizează acolo... Dacă îmi va face plăcere şi o să am posibilitatea, voi merge. Îmi plac petrecerile acestea, nu mă deranjează. În Crîng este frumos, este un loc plăcut, liniştit... numai să avem grijă de el, să nu îl distrugem.”

Maria Avram, pensionară, Focşani


„E foarte bine că se curăţă şi se  pregăteşte Crîngul. Dacă vom merge sau nu depinde de vreme. Dacă va fi vremea favorabilă, vom merge. Este un loc unde ne putem plimba, ne putem simţi bine... ne bucură că s-a gîndit să îl cureţe. Nu mă gîndesc la campanie, nu mă interesează în ce scop o face.. Noi avem linia noastră: ce credem, aia votăm, indiferent de campanie şi de ce vor ei să spună în timpul campaniei. Asta am făcut dintotdeauna şi aşa vom face în continuare. Nu ne lăsăm cumpăraţi cu acţiuni cu scop electoral. Sîntem pensionari, am muncit şi ne ştim interesul. Interesul nostru este acela de a vota oameni capabili să ne conducă, să ne reprezinte cu bună credinţă.”

Nadia, mămică, Focşani


„Foarte bine că se va curăţa Crîngul. E binevenită orice acţiune de acest gen, în interesul nostru. Nu ştiu dacă voi merge în Crîng dacă se va organiza... în alţi ani am fost, dar mă duc mai mult pentru ideea de a ieşi în natură, în rest... nu îmi place să fie spectacol... nu îmi place ţigăneala.., E ţigăneală, atîta tot.. fac degeaba toată harababura aia... se face mizerie şi atîta tot... Tot primăria va trebui să strîngă şi mizeria de după, deşi ar trebui ca fiecare să îşi strîngă gunoiul. Dacă s-ar aplica legea... Nu cred că e în scop electoral această curăţenie, ci doar ca să avem unde ieşi, că nu prea avem unde în oraşul ăsta. Nici spaţii de joacă nu avem... Prea puţine spaţii de recreere şi de joacă pentru copii. Ar trebui să se ocupe mai mult de acest aspect.”

Nicu, Focşani

„Dacă se cheamă Crîngul Petreşti de ce se ocupă primarul de la Focşani? Pînă la Crîng cred că trebuia să se ocupe mai mult de oraş. Sînt multe aspecte pe care ar trebui să le pună la punct... Cred că a primit ordin de la centru că doar e specialitatea lor micul de Ziua Muncii.”

Sondaj realizat de Dana Chiorescu
www.ziaruldevrancea.ro – opinii de la cititori

Fricosul
O să ne mănînce căpuşele!Dă ordin d-le Oprişan să se dezinfecteze toate spaţiile verzi din Focşani şi apoi să ne scăpaţi de maidanezi!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.