Jurnalism cetatenesc

„Ar putea să fie şi mai combativ!”

Ziarul de Vrancea
19 ian 2012 680 vizualizări
Pe 18 ianuarie Ziarul de Vrancea a împlinit cincisprezece ani de activitate. Cincisprezece ani în care, sub un nume sau altul, am încercat să aducem în faţa cititorilor noştri imaginea unui judeţ, cu bune şi cu rele. În ce măsură am reuşit, numai cititorii noştri o pot spune… De ziua noastră am încercat să aflăm cum ne văd concetăţenii noştri, şi cei care ne plac şi ne citesc şi cei care nu ne plac. Ce avem, ce nu avem, ce ne mai trebuie, în opinia interlocutorilor noştri puteţi afla din rîndurile care urmează.

Constanţa Iacob, factor poştal OPDC, Focşani

„Sînt abonată şi vă citesc zilnic. Nu am nimic de reproşat, îmi place tot. Este cel mai bun ziar local. Dacă nu mi-ar plăcea, nu aş avea abonament. Poate ar fi binevenite mai multe articole pe social. În general, cuprindeţi cam tot.”

Mihai Constantin, muncitor, Focşani

„Vă citesc dar nu zilnic, pentru că nu am bani… Cînd citesc îmi place… Lumea îl ia şi pentru că are multă reclamă... Ar putea să fie şi mai combativ, să îi zdruncine pe cei care ne conduc, să ia amploare protestele. Ajută presa, e necesară bunului mers al societăţii.”


Flavius, Mario, Andree, Mădălina, elevi, Focşani

„Este un ziar foarte bun! Noi citim „Ziarul de Vrancea” de la părinţi sau pe net. Citim ce se mai întîmplă în ţară, în judeţ… ce se întîmplă în şcoli, în special. Eu citesc bancul, este amuzant în fiecare zi! Uneori ne interesează şi politica. Vrem o rubrică de arte plastice, de educaţie plastică. Am vrea să aibă şi articole despre arte, despre modă... o pagină care să ne atragă şi pe noi.”

Traian, meseriaş, Focşani

„Îl citesc… cînd am timp… În general, este un ziar bun… Ar fi bine să dea mai multe anunţuri de mică publicitate… Momentan nu îmi vine nimic în minte să vă spun să mai publicaţi. La mulţi ani şi să aveţi activitate îndelungată!”

Valeriu, referent, Focşani

„Nu vă citesc… în general nu citesc ziare. Pe internet mă informez şi… cam atît. Despre evenimentele locale mă informez mai mult din auzite. Sînt oameni care vă citesc, am colegi care vă citesc… aud de acest ziar… Probabil aveţi şi o doză de subiectivism… ca toate ziarele…”

Sondaj realizat de Dana Chiorescu


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.