Jurnalism cetatenesc

Romanul Ingerul Pazitor a trecut oceanul Atlantic

Ziarul de Vrancea
25 mai 2011 808 vizualizări
Romanul lui George Lazar, aparut în 2009 la editura MilleniumPress si lansat la targul de carte Gaudeamus, este prezent, incepănd din 24 mai 2011, prin Eagle Publishing House, la Book Expo America.

Editura Eagle este prima editura romaneasca care expune la BookExpo America, cel mai mare targ de carte al continentului nord-american desfasurat in impunatorul si ultramodernul Javis Center din New York City. Prezenta romanului Ingerul Pazitor - o carte science-fiction romaneasca este o premiera absoluta in istoria targului.

Ingerul pazitor, romanul SF al scriitorului botosanean George Lazar, a fost adaptat special si publicat pentru piata americana si promovat intr-un targ international de o asemenea amploare.

Traducatoarea Theodora Popescu si redactorul de carte american Dan Conover au fost specialistii care s-au ocupat de text, iar Eagle Publishing House, prin editorul MugurCornila, s-a implicat in realizarea proiectului .

Alaturi de romanul lui George Lazar, Editura Eagle va prezenta la BookExpo America alte doua titluri, ambele ale scriitorului italian Roberto Quaglia: cartea filosofico-umoristica Jonathan Livingshit Pigeon "" a Tale of Transcendence si cartea document The Myth of September 11 "" The Satanic Verses of Western Democracy.

Aceste titluri pot fi comandate in print de pe libraria Amazon si, in curand, in versiune digitala, de la www.elefant.ro

The Guardian Angel

de George Lazar

www.theguardianangel.info

Prezentare: Daca supravietuirea ta ar insemna moartea tuturor celorlalÃi, ce ai alege? Viata tuturor are un pret. Depinde de cat de mult esti dispus sa paătesti. si, cel mai important: daca poti sa traiesti cu consecintele.

http://www.amazon.com/Guardian-Angel-George-Lazar/dp/6068315207/

http://www.newtitleshowcase.com/book_details.php?bookida13498

George Lazăr (n. 3 februarie 1963, Vatra Dornei, Suceava) este un scriitor și publicist roman contemporan de science fiction si thriller. în 1971 a absolvit Facultatea de Automatică, sectia Calculatoare, din cadrul Institutului Politehnic din Iasi. Este membru al Societatii Romane de Science Fiction si Fantay.


Activitate literară:


A debutat in 1987 in antologia Cosmos XXI cu povestirea Un univers al păcii. Povestiri de mici dimensiuni a publicat intre 1982 și 1987 in Opinia Studențească (unde a avut ºi o rubrică permanentă, intitulată Utopii) dar și in Argonaut (supliment al revistei Convorbiri literare), revista Cronica, săptămanalul Magazin. După 1990, a colaborat in calitate de corespondent la cotidianul Monitorul (din Iași) și, mai apoi, la Monitorul de Botoșani, pe care il conduce in prezent. A editat mensualul SCI-FI MAGAZIN, intre 2007 și 2008 (12 apariții), unde a publicat două povestiri. A editat Almanahul SCI-FI MAGAZIN 2009. A publicat nuvele in antologia "Alte țărmuri" (2009), editată de Societatea Romană de Science Fiction și Fantasy (SRSFF), in antologia "Pangaia" (2010) editată de SRSFF și in antologia "SteamPunk "" A doua Revoluție" (2011), editată de canadianul Liviu Crăciun. în 2010 a fost desemnat prin vot, succesiv, de saiturile www.cititorsf.ro și www.srsff.ro drept cel mai bun autor al anului 2009 și desemnat să participe din partea Romaniei la convenția europeană a cenaclurilor se science fiction Eurocon 2010.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.