Jurnalism cetatenesc

VIDEO!!! Pisoiași drăgălași căutăm stăpâni!

Ziarul de Vrancea
28 mai 2011 3602 vizualizări

Suntem șapte pisoiași micuți, drăgălași și jucăuși. Povestea noastră începe acum aproape două luni când mamicile noastre pe care le simpatizează multa lume de la bloc au găsit adăpost la Zâna cea Bună.

Din păcate nimeni nu s-a mobilizat să le și sterilizeze. Așa se face că anul acesta au dat naștere unui alt rând de pui care suntem noi. Zâna cea Bună n-a putut să ne lase chinuindu-ne în frig și expuși pericolului de a fi omorați de câini sau de mașini, așa ca ne-a luat... Ea a făcut minuni cu noi, acum avem ochișori, creștem și ne simțim bine. Într-o săptămâna-două o sa mâncăm și singurei, și cine știe poate vom găsi fiecare dintre noi parinți iubitori care ne vor alege să le facem viața frumoasă, chiar dacă nu suntem de rasă. Nu avem încă un nume, așa că  te așteptăm pe tine să ne botezi. Dacă vrei să ne vezi caută-ne la telefon și vom răspunde cu plăcere. Stăm în Focșani la sediul Ziarului de Vrancea și dacă ne iei acasă și ne mai aștepți o săptămână - două noi îți promitem că o să învățăm să mâncăm singurei pentru că vrem să te facem fericit. Zâna cea Bună crede ca suntem patru fetițe și trei băieței. Până ne sunați noi vom continua să creștem și să ne pregătim pentru ziua cea mare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739407 zile, 1 ora, 4 minute, 4 secunde
Doamne..!!..de ce fugim de astfel de fiinte lipsite de orice fel de aparare..??..cred ca numai din cauza lipsei cadrului legal pentru protejarea unor astfel de fiinte . Daca as ave o putere as obliga citeste integral
, acum 739407 zile, 1 ora, 4 minute, 4 secunde
DYDY pisoiul sef care ne marie inca ca un nesatul !!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.