Jurnalism cetatenesc

Mami, te iubesc!

Ziarul de Vrancea
10 mar 2011 824 vizualizări
SCOALA CU CLS. I-VIII TIFESTI, CLIPICESTI ACTIVITATE MARTIE - PROIECT CARTE, CARTE, CINSTE CUI TE-MPARTE PROF. COORDONATOR- GIANA RAMONA

GINDURI PENTRU MAMA



MAMA


Mama! Ce cuvint dulce! Primul nostru cuvint! Ce sentiment de dragoste ne invaluie atunci cind il rostim"¦

Un chip blind, sfint, o privire calda si ocrotitoare ne urmareste fiecare pas al vietii facindu-ne puternici si indemnindu-ne mereu spre calea succesului!

Mama, un inger trimis de Dumnezeu pe pamint spre a ne octoti, este idealul meu de femeie. Poate ma veti intreba de ce"¦ Raspunsul meu este simplu: vreau sa fiu fermecatoare, plina de dragoste, compasiune si lipsita de frica, asa cum doar mama stie sa fie!

Dragostea mamei mele, cea pe care mi-o demonstreaza in fiecare secunda a vietii mele este dulce si profunda. Si daca dragostea este dulce ca o floare, atunci mama este acea dulce floare a iubirii!

Multumesc clipa de clipa bunului cer ca deasupra mea vegheaza mama, steaua mea " din zori de zi"!



TUTOVEANU VIRGINIA ELENA "" CLS. a VII-a



Ziua mamei


Ori de cite ori ne simtim nesiguri, cind ne este frica si nu avem linga noi ajutor de nadejde, cind ne este frig, cind ne este foame, cind simtim nevoia ca cineva sa ne ingrijeasca ranile sufletesti si trupesti, cind avem nevoie de ocrotire si iubire, vrem ca linga noi sa se afle mama!

Ca orice frunza care se simte ocrotita in copacul mama, ca orice raza care se stie parte din puternicul soare, orice copil isi doreste sa isi aiba mama alaturi!

Mama"¦ fiinta careia ii sintem datori cu un profund respect, careia ii multumim ca ne-a zamislit, este cea in fata careia ne inchinam in aceasta zi de sfinta sarbatoare!

Ziua mamei ne reaminteste an de an de maretia de care dau dovada mamele, de forta cu care infrunta greutatile vietii pentru a ne ocroti!

Sa asculti sfaturile mamei, sa iei ceea ce iti ofera neconditonat, sa ii intelegi trairile atunci cind te modelezi sub blinda-i privire"¦ asta e tot ce isi doreste o mama pentru ca pruncu-i sa reuseasca in viata!


MUNTEANU MADALINA-CLS. a VII-a




Mama, inger al sufletului meu


Mama este ingerul sufletului meu, care uitind parca de sine, traieste doar prin mine"¦

Mama, cu atingerea ei de catifea, ce se ascunde in aroma sarutului cald de ingeri, ma intimpina in prag atunci cind vin de la scoala si ma saruta cu duiosie pe frunte, spunindu-mi cit de mult ma iubeste.

îmbratisindu-ma cu blindete, ochii i se umplu de bucurie si lacrimi cristaline se preling pe obraji, fericita ca-mi simte inima batind puternic, strins lipita la pieptul ei .

Harnica precum o albina, mama are pielea fina si catifelata ca puful fulgilor de nea. Ca o adiere de vint , inima mea zburda spre iubirea si raiul aflate in inima mamei mele!

Toata viata ii voi fi alaturi si ii voi fi recunoscatoare pentru iubirea ce mi-o poarta!


GAVRILA ANDREIA "" CLS. a VII-a




Ginduri pentru mama


Mama"¦ ce cuvint minunat ! Ce fiinta nu a gindit macar o data in viata ca are o mama extraordinara!

Cu un suflet mare, alaturi de mine in orice obstacol sau bucurie, mama imi dovedeste cu fiecare zi care trece ca sint "copilul" pentru care se merita orice efort.

Rasplatindu-ma cu un zimbet cind ii urmez sfaturile si explicindu-mi mereu ceea ce gresesc, mama, indiferent de situatie, isi face timp pentru mine!

Model in viata, ea stie cum sa imi alunge supararile si nelinistile, cum sa ma calauzeasca prin necunoscut.

îi multumesc ca exista si sper ca peste timp sa fie mindra de mine!


VISANU DENISA- CLS. a VII-a



Ginduri pentru mama


Nimic nu poate fi mai curat si mai frumos pe lume ca iubirea unei mame pentru copilul sau.

Mama mea este cea mai buna mamica din univers! Ma iubeste si ma ingrijeste zi si noapte.

Chiar daca o supar ea ma iarta, pentru ca stie ca tot ce are mai sfint pe lumea asta sint eu, copilul ei, minunea pe care i-a dat-o Dumnezeu!

Mama pentru mine este ceva divin si o voi respecta toata viata. Voi fi cel mai bun si mai de pret sprijin pentru ea la batrinete!


BARAGOANA ANDREEA "" CLS. a V-a



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.