Jurnalism cetatenesc

Concurs dedicat celor mai iubite femei din lume

Ziarul de Vrancea
2 mar 2011 790 vizualizări
Ziarul de Vrancea reia concursul de declaratii de dragoste pentru cea mai draga fiinta, Mama, aflat la cea de-a treia editie. Cele mai frumoase declaratii de iubire vor fi publicate pina pe 8 martie.

Te-ai gindit vreodata sa ii multumesti mamei tale pentru tot ceea ce a facut pentru tine? Cu siguranta, cadourile nu vor compensa faptele ei, dar citeva cuvinte spuse sau scrise din suflet chiar de Ziua Mamei vor fi cu siguranta bine primite si apreciate ca atare. Stim ca o iubesti pe Ea, unica, incomparabila, cea fara de care nu ai fi avut un inceput! Mama e cea care daruieste viata, cea care aduce lumina, liniste si speranta in sufletele de copii, indiferent de virsta. Ziarul de Vrancea te ajuta sa ii transmiti cit de mult o iubesti, cit de mult o respecti, cit de mult inseamna pentru tine. Fa-i un dar special si spune-i lumii intregi ce simti pentru ea, pentru MAMA TA!!, in cadrul celei de-a treia editii a concursului "Mami, te iubesc!".

Poti trimite pe adresa redactiei citeva rinduri izvorite din suflet (si nu din carti) adresate celei mai importante fiinte de pe pamint: Mama ta!

Cele mai reusite scrisori vor ajunge sub ochii a mii de cititori, atit in paginile ziarului, cit si pe pe pagina de internet www.ziaruldevrancea.ro.

Nu uita sa te semnezi cu numele complet si sa lasi un numar de telefon pentru contact! Alaturi de urari poti trimite si o fotografie cu tine care poate fi atasata mesajului. Asteptam mesajele voastre pe adresa redactiei: Focsani, Bd. Unirii nr 17, Bl.37 sau la CP.1 O.P.1 Focsani sau pe adresa de e-mail

mamiteiubesc2011@yahoo.com .

Perioada de desfasurare a concursului 21 februarie "" 7 martie 2011.

Desemnarea cistigatorilor va avea loc pe 8 martie 2011, iar persoanele care au scris cele mai interesante scrisori vor fi anuntate in paginile ziarului.

Fiti inspirati si la obiect, mama voastra nu are nevoie de romane ci de cuvinte spuse din suflet!


Conditii de participare:


- originalitate! Scrisorile care plagiaza vor fi descalificate;

- scrieti maxim o pagina format A 4, sau 1.500 "" 2.000 de caractere, insa de preferat sint citeva rinduri sincere;

- fiecare mesaj trebuie sa contina numele, prenumele, virsta si localitatea expeditorului, alaturi de un numar de telefon si o adresa de e-mail pentru contact.

- Nu uita sa ne scrii si numele mamicii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.