Jurnalism cetatenesc

Un banc pe zi

Ziarul de Vrancea
3 nov 2010 1095 vizualizări
Un politist examina 3 blonde care urmau un curs pentru a deveni detectiv.

Pentru a le testa in recunoasterea unui suspect, el ii arata primei blonde o poza, timp de 5 secunde, dupa care o intreaba:

"Acesta este suspectul, cum l-ai recunoaste?"

Blonda raspunde "Ah, este usor, il vom prinde repede, pentru ca nu are decit un singur ochi." Politistul spuse "Nu este chiar asa, pentru ca poza este facuta din profil."

Evident nemultumit de acest raspuns ridicol, se muta la a 2-a blonda, ii arata aceeasi poza timp de 5 secunde, apoi o intreaba "Acesta este suspectul, cum l-ai recunoaste?" Aceasta cocheteaza cu politistul din priviri, isi aranjeaza parul si spune "Ha! Este usor de prins, suspectul are o singura ureche!" Politistul vadit enervat "Ce se intimpla cu voi doua? Bineinteles ca numai un ochi si o ureche se vad in poza deoarece este o poza din profil!"

Deosebit de nervos ii arata poza celei de-a 3-a blonde si cu o voce care se dorea calma o intreaba "Acesta este suspectul, cum l-ai recunoaste?"

A 3-a blonda se gindeste putin si spune:

"Suspectul poarta lentile de contact." De data asta politistul ramine fara replica, deoarece el insusi nu stie daca suspectul poarta sau nu lentile de contact. Paraseste camera, verifica dosarul suspectului si se intoarce cu un zimbet mare pe toata fata: "M-ai surprins placut, si nu-mi vine sa cred, dar este adevarat! Suspectul poarta lentile de contact. Felicitari! Si acum te rog sa ne impartasesti si noua cum ai dedus asa ceva?"

"A, a fost usor" spuse blonda. "Ii trebuie ochelari pentru ca are un singur ochi dar nu poate purta pentru ca are o singura ureche!"


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.