Jurnalism cetatenesc

Sint mindru sa va citesc!

Ziarul de Vrancea
22 ian 2009 1144 vizualizări
Scrisoare deschisa catre un ziar necenzurat

Stimata Doamna Redactor Sef al Ziarului de Vrancea


Ma numesc Aurelian Andries din Focsani si sint Purtator de Cuvint al UPSC Vrancea, membru al Biroului Executiv Judetean Vrancea.

Imi face o deosebita placere sa transmit, in fata vrincenilor, a cititorilor dumneavoastra, o viata cit mai lunga Ziarului de Vrancea. Veti deveni un ziar istoric al judetului, pentru ca aveti o echipa de mari profesionisti si nu sinteti un ziar cenzurat ca alte ziare.

Au trecut greu 12 ani de suferinta pentru ca ati fost si sinteti un ziar drept, care ati scris milioane si milioane de articole adevarate, sa le citeasca si bogatul si saracul.

Aveti o mare conducere, oameni deosebiti, de la directori la personalul administrativ, oameni cu credinta in bunul Dumnezeu, cu dragoste pentru judetul Vrancea, oameni care au suferit pentru dreptatea vrincenilor, a celor ce vor sa citeasca un ziar adevarat.

V-am privit cu lacrimi in ochi cind v-ati legat cu lanturi de acele chioscuri de vinzare a presei dar nimeni nu v-a dat o mina de ajutor din conducerea judetului Vrancea. Nu am uitat!

De fapt au trecut 19 ani de la revoliutie si nici un guvern nu a aratat ca iubeste cultura si cultele din Romania.

Ne mor copii, ne mor batrini, copiii stiu ce e austeritatea, profesorii fac greve, ca au salarii de mizerie, oamenii se sinucid din cauza saraciei si a mizeriei...

Va multumesc si sint mindru sa va citesc!


Aurelian Andries


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.