Jurnalism cetatenesc

De 1 iunie eu m-am distrat

Ramona Nicolae
3 iun 2008 818 vizualizări
chiar daca Ziua Internationala a Copilului a trecut, am dorit sa nu-i uitam pe cei mici

Primul tur al alegerilor locale a trecut, la fel si Ziua Internationala a Copilului. Nu am dorit insa sa uitam de cei mici si am vrut sa vedem cum si-au petrecut aceasta zi. Daca cei mai multi dintre noi am fost preocupati cu mersul la vot, parintii au trebuit sa-si organizeze astfel timpul pentru ca cei mici sa se bucure de ziua lor, de concursurile si manifestarile pregatite special pentru ei. Cum si-au petrecut piticii aceasta zi puteti citi in rindurile urmatoare:


Maria Pirlea, 10 ani, clasa a IV-a, Focsani


"De Ziua Copilului, am fost in cartierul Sud cu tatal meu. Am participat la concursul de desene pe asfalt si m-am dat in toboganele umflate. Mi-a placut cum a fost organizata aceasta zi, si in general Ziua de 1 iunie, chiar daca nu am primit cadouri. Personal, cadoul cel mai frumos este ca a venit tati acasa, deoarece sta mai mult la Bucuresti, la serviciu. Iar un alt cadou frumos este ca s-au organizat pentru noi in Sud diverse concursuri."


Carolina Mocanu, 11 ani, clasa a IV-a, Focsani


"De 1 iunie am fost plecata din oras asa ca nu am ajuns in Sud, unde s-a organizat ceva special pentru noi de Ziua Copilului. Am mai fost si in anii trecuti la aceasta manifestare si imi place cum este organizata. Nu am primit cadouri in aceasta zi, dar a fost frumos oricum."


Andra Dobre, 11 ani, clasa a IV-a, Focsani


"Am fost cu parintii si cu catelusul meu in Sud, dar nu am participat la nici un concurs organizat cu acest prilej. Am fost insa cu rolele si m-am plimbat. In anii trecuti am participat la concursuri si mi-a placut. Este frumoasa aceasta zi pentru noi, copiii, si imi place cum este este organizata. Nu am primit cadouri de 1 iunie, dar nu-mi pare rau."


Razvan Andrei Matisan, 8 ani, clasa I, Focsani


"De 1 iunie eu m-am distrat. Am mers in Sud cu mamaia la toboganele umflate, unde m-am jucat, am luat baloane, am mincat vata pe bat, dar nu am participat la nici un concurs. Seara, am mers la bowling, unde am dat in popice cu bilele. Mi-a placut mult ceea ce a fost organizat in Sud. M-am distrat de minune de Ziua Copilului."


Alex Daniel Vlad, 7 ani, clasa I, Focsani


"De Ziua Copilului nu am fost in Sud sa vad ce s-a organizat, deoarece m-a speriat ploaia. Am plecat la tara la bunici, cu parintii, si mi-am curatat bicicleta. Am trecut insa prin Sud si am vazut putin din ce s-a organizat. Sint frumoase manifestarile din aceasta zi, dar nu am mai fost demult la ele."


Daria Hazaparu, 8 ani, clasa I, Focsani


"Nu am facut mare lucru de Ziua Copilului. A plouat, parintii au fost ocupati si nu am putut ajunge in Sud sa vad ce este acolo. Am stat in casa toata ziua. Daca as fi ajuns acolo mi-ar fi placut sa particip la concursul de desene pe asfalt deoarece ma pricep foarte bine. Merg foarte bine si cu rolele, dar nu stiu daca s-a organizat vreun concurs. Nu am fost pina acum la nici o manifestare de 1 iunie."


Alexandru Doaga, 10 ani, clasa a III-a , Focsani


"De Ziua Copilului am fost in Sud si am participat la concursul de biciclete. Am cistigat locul I si am primit ca premiu suma de 20 de lei. Sint foarte bucuros pentru acest premiu. Eu merg cu bicicleta de sase ani si imi place foarte mult, la fel ca si fotbalul. Sint inscris si la o echipa de fotbal din oras."


Fabian Hanu, 10 ani, clasa a III-a, Focsani


"De 1 iunie nu am ramas in oras, ci am plecat cu parintii si cu rudele la Tecuci. Astfel ca nu am ajuns in Sud sa vad ce s-a organizat. Acolo am mers in parc, dar nu s-a organizat nimic acolo, dar am vazut diverse pasari, printre care canari, papagali, unii dintre ei vorbitori. Anul trecut, fiind inscris la fotbal, am participat la un meci de Ziua Copilului. "


Gabriel Cosmin Moraru, 10 ani, clasa a III-a, Focsani


"Nu am fost de Ziua Copilului in Sud deoarece am uitat, iar parintii au fost ocupati. Dar mi-ar fi placut sa particip la concursul de biciclete, deoarece merg mult cu ea. Poate anul viitor voi participa si eu la un concurs de biciclete si voi cistiga un premiu."


Sondaj realizat de Ramona NICOLAE


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.