Jurnalism cetatenesc

Cartea mamelor. Cum sa fii cea mai buna mama din lume

Ziarul de Vrancea
27 mar 2008 769 vizualizări
Astazi va prezentam "Cartea mamelor. Cum sa fii cea mai buna mama din lume" de Alisson Maloney, aparut la Editura Runa, Grupul editorial Corint, 2008, sub semnatura scriitorului si eseistului Paul Cernat. Lectura placuta!

"Joaca de-a mama"


Desi 8 martie a trecut cam de multisor, cadoul oferit de Editura Runa, imprint al Grupului editorial Corint, ramine desigur valabil dincolo de orice zi conventionala: "Cartea mamelor. Cum sa fii cea mai buna mama din lume" de Alison Maloney se doreste a fi «un ghid util si placut, adresat mamelor de orice virsta si de pretutindeni». Un gen popular foarte cerut, se pare, si pe piata noastra intrata deja in orbita globalizarii. Alcatuita dupa o reteta de succes prietenoasa si atractiva, cartea contine "toata gama" in materie, de la anecdote amuzante la idei salvatoare, de la tehnici de supravietuire in momente critice la diverse trucuri pe care este bine sa le stii. Din cuprins: "Lucruri pe care ti-ai fi dorit ca mama ta sa ti le spuna", "Bancuri de-ale mamei", "Timpul liber pentru mame - sa inceapa distractia!", "Activitati pentru o zi ploioasa", "Filme despre mame rele", "Necazurile adolescentilor".

Dupa cum se poate vedea, nu prea (mai) avem de-a face cu problemele maternitatii "traditionale": mentalitatea si stilul de viata avute in vedere sint cit se poate de up to date. E vorba, in fapt, de un ghid al maternitatii in societatea de consum - o societate in care tot mai multi dintre noi invata sa traiasca"¦ Paul Cernat


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.