Jurnalism cetatenesc

Voi sta cred majoritatea timpului la piscina

Ramona Nicolae
22 mar 2008 1392 vizualizări
pina in vara este posibil ca Focsaniul sa aiba o piscina tip Aquamagic

In vara aceasta este posibil ca Focsaniul sa aiba un loc de distractii de tip Aquamagic. Aceasta baza de agrement urmeaza sa fie construita de fratii Mocanu, cei care gestioneaza si un restaurant din oras. Ei au marturisit ca acest loc, situat linga cartierul ANL de pe strada Brailei, va contine piscine, sezlonguri si bar in apa. Dar pentru ca aceste proiect sa fie posibil, este necesar ca alesii municipali sa aprobe trecerea terenului vizat de oamenii de afaceri in intravilanul Focsaniului. Tinerii intreprinzatori focsaneni au fost impulsionati, pentru deschiderea unui asemenea loc de distractii, tocmai de lipsa optiunilor de petrecere a timpului liber, mai ales pe timp de vara. Cum privesc copiii deschiderea unei asemenea baze de agrement puteti citi in rindurile urmatoare:


Gabriel Mircea, 14 ani, clasa a VII-a, Focsani


"Stiu cite ceva despre acele piscine de distractii, care au tobogane cu apa si diverse atractii, dar nu am ajuns inca in cel de la Mamaia, care cred ca este cel mai mare si frumos. Nu stiam ca se va amenaja si la noi in oras, dar ma bucura sa aud ca la vara este posibil sa avem asa ceva. Mi-ar placea mult sa se realizeze acest proiect, mai ales ca vara vom avea unde sa mergem. Imi place apa si sa inot, asa ca si acest loc de petrecere a timpului liber va fi preferatul meu. Am fost in tabara la Navodari si acolo este ceva asemanator. M-am dat o data pe acel tobogan cu apa si stiu cum este."


Ramona Ioana Botezatu, 12 ani, clasa a V-a, Focsani


"Nu am auzit ca se va deschide un parc de distractii in apa, cum este cel de la Mamaia. Am fost acolo de doua ori pina acum si mi-a placut mult. Imi pare bine ca se va deschide si la noi in oras, deoarece astfel avem unde ne petrece timpul liber in vacanta, atunci cind nu sintem plecati. Putem merge si in weekend, cu parintii sau prietenii. Era o piscina in Focsani, dar s-a inchis pentru reparatii si nu am mai auzit nimic ce s-a intimplat. Stiu sa inot de la unchiul meu si imi place mult, asa ca am invatat-o si pe mama. Abia astept vacanta de vara."


Alexandra Manolache, 12 ani, clasa a V-a, Focsani


"Nu stiam ca se va deschide la noi in oras o piscina cu tobogane de apa, asa cum este Aquamagic de la Mamaia. Am fost acolo si mi-a placut, mai ales ca stiu sa inot, deoarece m-a invatat tata. Ma bucur ca vom avea si noi asa ceva, si vom avea astfel cum sa ne petrecem vacanta de vara mai frumos. Voi merge mai ales la sfirsit de saptamina, cu parintii, dar si cu prietenii. La noi in oras nu mai este nici o piscina unde sa putem merge sa inotam si este pacat. Asteptam astfel vacanta de vara cu nerabdare."


Florin Costache, 13 ani, clasa a VI-a, com. Brosteni


"Imi pare bine ca se va deschide si la noi ceva asemanator piscinei de distractii din statiunea Mamaia. Am fost acolo si stiu cit este de frumos. Chiar daca nu locuiesc in Focsani, imi este oricum mai usor sa ajung aici decit pe litoral. Voi sta cred majoritatea timpului la piscina in vacanta de vara si s-ar putea sa merg si cu prietenii mei. Stiu sa inot putin si astfel voi avea ocazia sa exersez mai mult."


George Andronic, 13 ani, clasa a VI-a, Focsani


"Imi pare bine daca se va deschide si la noi o piscina cum am vazut in Italia, dar si pe litoral la Mamaia, deoarece voi avea unde sa merg sa inot si sa ma joc. In vacanta de vara, nu voi sta doar la piscina, deoarece trebuie sa mai si invat. Si apoi imi voi imparti timpul liber intre fotbal si inot, deoarece fotbalul imi place mai mult. Eu nu am fost la Mamaia, dar m-am jucat intr-o astfel de picina in Italia si mi-a placut foarte mult, mai ales la toboganele cu apa."


Alina Potorac, 13 ani, clasa a VI-a, com. Mera


"Am fost la mare la piscina cu tobogane de apa si mi-a placut. Imi pare bine ca se va deschide si la noi asa ceva. Daca se vor termina lucrarile pina in iulie este foarte bine ca vom avea timp sa ne jucam. Stiu sa inot asa ca ma voi descurca in piscina. Toata vacanta de vara voi avea timp destul sa ma joc. In fiecare an merg la mare si cit stau acolo, citeva zile sint la Mamaia, la acea piscina."


Cristian Fatu, 13 ani, clasa a VI-a, Focsani


"Am fost la mare la Mamaia la piscina cu tobogane de apa si imi place acolo. Poate la noi va fi mai frumoasa piscina. Stiu sa inot, asa ca voi sta destul de mult timp in piscina si pe toboganele de apa. Daca se va deschide, voi merge cu parintii, dar si cu prietenii. In afara de inot mai imi place sa merg cu bicicleta si cu rolele. Acum voi mai avea inca un mod de a-mi petrece timpul liber, adica la piscina."


Sondaj realizat de Ramona NICOLAE


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.