Jurnalism cetatenesc

Imi place in tabara, deoarece imi fac alti prieteni

Ramona Nicolae
15 mar 2008 1744 vizualizări
au inceput sa fie prezentate diverse oferte de tabere scolare sau diverse excursii in tara sau strainatate

Odata cu incalzirea vremii, incepi sa te gindesti la concedii sau la citeva zile de recreere, departe de zgomotul orasului. Agentiile de turism vrincene au inceput sa-si prezinte diverse oferte in acest sens. De la tabere de copii pina la trasee de citeva zile in tara si strainatate, dar si excursii de o zi in judet, in zona Soveja - Lepsa, sau in Bucuresti, Iasi. Sint organizate tabere la mare, dar si in strainatate, intr-un circuit Viena - Praga de opt zile. Daca au fost micutii in tabere si cit de mult isi doresc ei sa mearga cu alti copii puteti citi in rindurile urmatoare:


Silvia Florina Tulbure, 10 ani, clasa a III-a, Focsani


"Imi place sa merg in taberele scolare. Eu am facut dansuri cu ceva timp in urma si astfel am fost plecati cu colegii de acolo in cantonament. A fost foarte frumos, chiar daca nu a fost o tabara in adevaratul sens al cuvintului. Am mai fost si la mare cu alti copii. Imi place sa merg mai mult in tabara cu colegii decit cu parintii, deoarece poti avea ce program vrei, dar sintem oricum supravegheati de cadrele didactice cu care mergem. Doamna invatatoare ne-a spus ca anul acesta am putea merge intr-o tabara si mi-as dori mult."


Laura Vlad, 9 ani, clasa a III-a, Vidra


"Nu am fost pina acum niciodata intr-o tabara, dar am fost cu parintii mei in diverse locuri, atunci cind au avut ei concediu. Mi-as dori insa sa merg cu colegii undeva, intr-o tabara scolara. Nu am stiut ca au aparut deja ofertele pentru acestea, dar am inteles de la doamna invatatoare ca este posibil sa se organizeze o tabara de copii si poate asa voi merge si eu."


Alexandru Doaga Razvan, 9 ani, clasa a III-a, Focsani


"Eu sint inscris la fotbal si plec cu echipa prin alte parti. Dar in tabere scolare nu am fost pina acum, ci doar cu parintii cind au avut si ei concediu. Mie mi-ar placea sa merg intr-o tabara cu colegii la munte, unde imi place mult, deoarece stau in aer liber mai mult si este mai frumos. La mare nu prea imi place deoarece sint prea multi oameni si e prea cald."


Gabriel Moraru, 9 ani, clasa a III-a, Focsani


"Nu am fost in tabere scolare pina acum, dar am fost plecat in strainatate cu parintii. Imi place sa merg in tabara cu colegii sau chiar cu alti copii, deoarece astfel imi pot face alti prieteni si ne putem juca mai mult. La mare imi place mai mult sa merg, deoarece este mai frumos sa te balacesti in apa sau sa te joci in nisip."


Andreea Georgiana Bivolaru, 7 ani, clasa I, Golesti


"Nu am fost niciodata in taberele scolare, dar as vrea sa merg. In schimb, cind au avut parintii concediu de la serviciu, am plecat cu ei prin diverse locuri. Mi-ar placea sa merg mai mult la mare cu alti copii deoarece este mai frumos sa te poti juca in apa si in nisip. La munte este altfel, parca nu este atit de frumos."


Florina Geanu, 8 ani, clasa I, Focsani


"Nu am fost in nici o tabara pina acum, dar as vrea sa merg cu alti copii. Mi-ar placea sa merg mai mult la munte deoarece este mai multa verdeata si nu este asa de cald ca la mare. Cu parintii am fost plecat la Baile Felix, la manastirea Agapia si in alte localitati din tara."


Georgiana Grama, 7 ani, clasa I, Golesti


"Nu am fost pina acum in tabara cu alti copii, dar as vrea sa merg. Imi place sa se organizeze o tabara de copii la mare, deoarece este cald si nisip si ne putem juca mai frumos. Facem plaja si ne bronzam aici. Nu stiu daca alti colegi au fost pina acum in tabara, dar eu imi doresc sa merg. Am vazut ca au fost afise in scoala in care se anuntau diverse tabere pentru noi."


Cristi Nicolae Radulescu, 7 ani, clasa I, Brosteni


"Am fost la mama mea in Italia, dar intr-o tabara scolara nu. Mama lucreaza acolo, dar voi vorbi cu ea sa-mi trimita bani pentru a pleca intr-o tabara scolara la mare. Imi place mult sa ma balacesc in apa, asa ca nu imi place la munte."


Sondaj realizat de Ramona NICOLAE


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.