Jurnalism cetatenesc

In Orasel parca te-ai afla intr-o lume vrajita, ca intr-o poveste

Ramona Nicolae
21 dec 2007 614 vizualizări
vacanta a venit pentru toti copiii, de la cei mai micuti de gradinita, pina la cei mai mari dintre elevi

Cea mai frumoasa atractie pentru vacanta de iarna a copiilor de toate virstele este Oraselul Copiilor. Acesta s-a deschis in cursul zilei de ieri, chiar daca elevii nu au intrat in vacanta. Multi dintre copii au asteptat cu nerabdare si curiozitate deschiderea lui, unii si in speranta ca mai sint amenajate si alte jocuri sau alte atractii pentru ei. Se pare ca Oraselul mai prezinta inca interes printre copii, mai mici sau mai mari. Citiva micuti nici nu au mai avut rabdare pina la deschiderea lui oficiala si au venit prin parc cu ceva timp mai devreme, pentru a vedea cum acesta este aranjat special pentru ei. Cit de nerabdatori si curiosi au fost copiii cu privire la deschiderea Oraselului puteti citi in rindurile urmatoare:


Liza Soare, 11 ani, clasa a V-a, Focsani


"Astept de foarte mult timp deschiderea Oraselului Copiilor, deoarece este in spiritul Craciunului si, ca orice copil, astept cu nerabdare acest eveniment. Imi place cum este aranjat, poate s-ar putea sa fie si mai frumos, dar cred ca depinde si de fondurile orasului Focsani. Noi, copiii, sintem multumiti de cum arata Oraselul acum. Ne bucura in mod special si patinoarul, mai ales ca a fost si anul trecut. Este frumos oricum. Voi fi la deschiderea lui oficiala. Cind eram mai mici poate era aranjat mai frumos, dar atunci vedeam cu alti ochi parcul. Anul acesta este mai frumos pentru ca avem si zapada."


Mara Copaci, 11 ani, clasa a V-a, Focsani


"Eu astept de mai multe zile deschiderea Oraselului, dar mai ales a patinoarului. Am inteles ca a fost prea cald pentru aceasta perioada si din acest motiv nu s-a putut amenaja mai repede. Imi place cum este ornamentat si aranjat parcul, parca te-ai afla intr-o lume vrajita, ca intr-o poveste. Voi veni cind se va deschide Oraselul. Cind eram mai mici nu stiu daca era mai frumos in parc, deoarece atunci noi il vedeam altfel si ne bucuram de alte lucruri. Nu prea realizam ce era in parc cind eram de virsta mica."


Mihaela Lupu, 17 ani, Colegiul National "Al. I. Cuza", Focsani


"Ne mai bucuram inca de Oraselul Copiilor. Imi place cum este aranjat cu aceste mascote si figurine, dar atractia cea mare este patinoarul. Nu as putea spune cum arata parcul pe vremea cind eram mici, pentru ca nu-mi mai aduc aminte de atunci. Acum este rezonabil, se poate mai mult, dar decit nimic este bine si atit."


Andreea Andrei, 17 ani, Colegiul National "M. Kogalniceanu", Focsani


"Este frumos aranjat parcul pentru Sarbatoarea Craciunului, cu aceste figurine. Multora le place sa vina sa patineze, asa ca Oraselul va fi mult mai animat. Eu nu prea patinez, deoarece nu am curaj. Cind eram mai mica ma atragea mai mult Oraselul Copiilor, dar acum mai putin. Multi dintre noi au alte preocupari si prioritati de la o anumita virsta."


Ionut Ivan, 15 ani, clasa a IX-a, Golesti


"Imi place Oraselul Copiilor si cu siguranta voi fi deschiderea lui. Sint frumoase si mascotele, dar patinoarul este cel mai atragator. Eu patinez si imi place mult. Poate era mai bine sa fie si altceva in parc, sa mai avem unde sa ne jucam si sa ne distram, in afara de a patina."


Madalin Anghel, 15 ani, clasa a IX-a, Ivancesti


"Abia astept deschiderea Oraselului, mai ales pentru patinoar. A fost si anul trecut si am patinat inca de atunci. Ar fi fost frumos sa mai fie ceva de joaca prin parc, de exemplu niste masinute, care plac la multi copii."


Silviu Cristian, 15 ani, clasa a IX-a, Radulesti


"In fiecare an imi place sa vad Oraselul Copiilor. A aparut de anul trecut patinoarul si acesta este atractia multor copii si in acest an. Foarte multi vin sa patineze. Stiu ca multi dintre noi si-ar dori si alte jocuri, alte atractii, cum ar fi niste masinute."


Laurentiu Elinoiu, 15 ani, clasa a IX-a, Golesti


"Vom intra in vacanta si voi veni mai mult timp prin Oraselul Copiilor pentru ca este ceva frumos. In special imi place patinoarul, mai ales ca am fost si anul trecut si stiu cum este. Pentru multi copii este o atractie si un loc de joaca in vacanta, acest Orasel. Daca erau si niste masinute sau chiar altceva de joaca era si mai frumos. Este bine si asa."


Sondaj realizat de Ramona NICOLAE


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.