Jurnalism cetatenesc

Nu mai stim vorbi despre iubire?

Ziarul de Vrancea
20 nov 2007 517 vizualizări
Nu am timp sa va citesc in fiecare zi; dar, va citesc! Numar de numar!... De fiecare data cu speranta ca voi gasi ceva care sa-mi atinga sufletul...

Nu ma intelegeti gresit !! Nu e nimic rau in scrisul dumneavoastra; reportajele sociale impresioneaza, cele politice nasc intrebari... dar eu astept ceva... dincolo de meserie... ceva nascut din intrebarea: nimic frumos nu se mai intimpla?? Nu mai stim vorbi despre iubire? Nu mai stim desena in cuvinte flori... bucurie?? Doar cenusiu... indoiala... mizerie?... Sintem satui... Doamne! Cit ne-am saturat sa batem apa in piua! Faceti-ne cadou o pagina... ba nu!, fie si un colt!!... unde sa ne reamintim ca in cring infloresc viorelele... ca in padurile revendicate... pamintul miroase a primavara si dor de pasi pierduti prin frunzele altor veacuri... ca in parcuri copiii isi striga bucuria... iar unii dintre ei zimbesc soarelui pentru prima oara... ca pe strazile orasului... inca vezi fetele cu flori in brate ... ca in noptile linistite ale urbei... mai poti asculta pasii indragostitilor... Bucuria nu moare niciodata; ne-o cladim din lucruri marunte... traim cu ea... si stim face zid in fata relelor ce curg... Nimeni nu ne poate lua acest dar!... iar dumeavoastra... ni-l puteti "ambala" frumos... astfel incit sa deschidem cu nerabdare la pagina... X... stiind ca acolo sufletul nostru se va "clatina" de zgura adunata in fata televizorului, urmarind stirile... sau ascultind... revista presei!... Faceti-ne un dar de... !


Daria


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.