Viața satului

Turul Vrancei:/ Bordeşti: Sibarex repară drumul spre Recea

Mihai Boicu
13 oct 2013 1469 vizualizări
Licitaţia pentru modernizarea DC 158 s-a finalizat, iar contractul a fost caştigat de firma Sibarex Cîmpineanca. Valoarea lucrărilor care vor fi executate se ridică la 740.232 lei, fără TVA.

Drumul este inclus între investiţiile prioritare finanţate prin OUG 28/2013, privind Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Investiţia prevede asfaltarea drumului pe o lungime de 1,2 km, dalarea şanţurilor şi realizarea podeţelor pentru căile de acces la proprietăţile oamenilor. Legătura cu Dumitreştiul se va face mai uşor, iar distanţa faţă de Focşani se va reduce cu 6 km. (M. B.)

Vînători: Drumuri modernizate

Firma Sotirex Bacău, legată de interesele familiei deputatului social-democrat Victor Roman, a caştigat contracul de modernizare a drumurilor comunale din Vînători. Investiţia prevede execuţia de lucrări pe 3,3 km de drumuri, cu o lăţime de 6 metri, cu podeţe tubulare şi semnizare rutieră. Valoarea lucrărilor se ridică la 2,29 milioane lei, fără TVA. (M. B.)

Dumbrăveni: Centrală la şcoală

În această săptămană va fi terminată instatalarea centralei la şcoala cu clasele I – VIII din centrul comunei, astfel încat elevii să beneficieze de toate condiţiile în timpul iernii. “Am finalizat în această vară lucrările la interior şi exterior, iar acum am instalat şi centrala, care va funcţiona cu lemne. Pană acum încălzirea se făcea cu sobe”, a declarat primarul Valentin Tîlvăr. Investiţia a costat în total 450.000 lei şi a fost finanţată cu fonduri de la bugetul local. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.