Viața satului

Costică Neaţă a revenit la şefia Direcţiei Agricole

Mihai Boicu
16 ian 2013 2835 vizualizări
Cel mai probabil, democrat-liberalul va rămane în funcţie pană la definitivarea reorganizării Ministerului Agriculturii de către guvernanţii USL-şti

Costică Neaţă s-a întors în funcţia de director al Direcţiei de Agricultură Vrancea, după ce Ministerul Agriculturii a emis un ordin prin care acestuia i-a încetat detaşarea. Documentul datează din 3 ianuarie, însă a ajuns la instituţie doar pe 11 ianuarie. “Luni m-am dus la Direcţia Agricolă, i-am predat cheile domnului Neaţă şi i-am spus ce am făcut cat am fost director”, a declarat Ticu Costandache, cel care a ocupat temporar funcţia din noiembrie. Acesta se va întoarce la vechiul său loc de muncă de la Consiliul Judeţean, unde conducea Biroul autorităţi publice locale. “Am revenit la serviciu pentru că a încetat ordinul de detaşarea. Nu pot comenta ce va urma, întrucat se lucrează la reorganizarea Ministerului Agriculturii şi vom vedea ce va urma”, a spus la randul său Neaţă. Acesta a fost detaşat în alt judeţ în septembrie 2012, însă a refuzat să plece invocand probleme de sănătate, din cauza cărora a intrat în concediu medical. La terminarea concediului, la finalul lunii trecut, a cerut să intre în concediu de odihnă, solicitare care va trebui aprobată de conducerea Ministerului Agriculturii. Costică Neaţă este unul dintre cei mai vechi directori puşi în funcţie de PDL, iar zilele sale de şefie par numărate în noul context politic. Potrivit informaţiilor noastre, scenariul USL este ca odată cu reorganizarea Ministerului Agriculturii acesta să rămană fără funcţie, iar director să fie numit, din nou, Ticu Costandache, agreat de PSD. Cel mai probabil, acest lucru se şi va întampla. Totuşi, nu este exclus ca un cuvant de spus să aibă şi deputatul liberal Nini Săpunaru, care a fost ales preşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor, postură din care va colabora îndeaproape cu Ministerul Agriculturii. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
hans, acum 4117 zile, 19 ore, 32 minute, 45 secunde
e dat naibii nea costica!pe bune!parca-i un fel de hopa-mitica!indiferent cu il asezi tot in picioare cade!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.