Viața satului

Info-Rural

Mihai Boicu
23 oct 2011 1525 vizualizări
Vînători: Terenuri concesionate

Primăria intenţionează să scoată la licitaţie pînă în primăvara anului viitor noi suprafeţe terenuri pentru persoane fizice. Potrivit primarului Gheorghe Macovei, mai sînt loturi de teren disponibile în spatele primăriei, dar şi în satul Jorăşti. Autorităţile au concesionat recent mai multe suprafeţe de teren şi au reuşit să-şi suplimenteze veniturile anuale cu aproape 600.000 lei. Pe majoritatea loturilor a fost deja începută construcţia de locuinţe. (M. B.)

Garoafa: 55.000 de lei pentru încălzire


Consiliul Local a votat alocarea sumei de 55.000 lei pentru achiziţionarea şi montarea unei centrale la şcoala din satul Ciuşlea. Lucrarea ar trebui să fie terminată în două săptămîni. „Dacă ne bazam pe fondurile alocate de la Guvern şi Inspectoratul Şcolar, copiii mureau de frig”, a declarat primarul Gheorghe Maghiaru. (M. B.)

Măicăneşti: S-a făcut aprovizionarea cu lemne

Autorităţile locale au reuşit să asigure necesarul de lemne pentru încălzirea unităţilor de învăţămînt din localitate. Astfel, s-au achiziţionat 300 mc de lemne, pentru care s-au cheltuit circa 45.000 lei. În cele cinci unităţi învaţă 350 de elevi, potrivit primarului Costel Necula. Din cauza problemelor financiare, unele localităţi au întîmpinat probleme în aprovizionarea cu lemne, fiind nevoite să le ia pe datorie pînă cînd vor avea bani. (M. B.)

 





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.