Ultima oră

VIDEO!!!Fosta Miss Bikini şi fiul ei, răniţi într-un accident de circulaţie

Aurelian Ivan
4 aug 2013 6711 vizualizări
Andreea Cojocaru şi fiul ei în varstă de cinci ani au fost internaţi la Spitalul Judeţean Vrancea u numele tinerei, fiica şefului Serviciului de Evidenţă a Populaţiei este unul cunoscut în lumea modei, deoarece a cunoscut a cucerit titlul de Miss Bikini World în 2003

Andreea Cojocaru, fiica comisarului Neculai Cojocaru, şeful Servicului de Evidenţă a Populaţiei, şi fiul ei în varstă de cinci ani au fost implicaţi într-un accident ieri. Cei doi se îndreptau spre Focşani atunci cand, în apropiere de municipiu, autoturismul Peugeot în care se aflau a fost lovit de o maşină cu numere de Galaţi care mergea în acelaşi sens şi al cărei şofer a vrut să facă o manevră de întoarcere fără să se asigure. În urma violentului împact între cele două autoturisme, cel în care se afla Andreea şi fiul ei a fost aruncat de pe şosea pe contrasens în afara carosabilului. La faţa locului a ajuns şi tatăl Andreei, comisarul şef Neculai Cojocaru. “Nu doresc nimănui să trăiască aşa ceva. Se duceau la Focşani să se întalnească  cu nişte prieteni ca să meargă la plajă. Nepoţelul meu era foarte fericit că merge la plajă. M-a sunat fiica mea şi mi-a spus ca a avut un accident grav şi să vin repede”, ne-a spus Neculai Cojocaru. Andreea Cojocaru , în varstă de 27 de ani şi fiul ei au fost transportaţi de urgenţă la spital şi se află sub supraveghere medicală. Imaginile cu maşina răsturnată în afara carosabilului au atras privirile celorlalţi soferi, cărora nu le venea să creadă că pasagerii mai trăiesc.
Poliţia cercetează cazul
La faţa locului au ajuns echipajele de poliţie care au marcat zona şi au dirijat circulaţia. S-au făcut măsurătorile pentru a stabili circumstanţele în care s-a petrecut accidentul. Şoferul autoturismului înmatriculat în Galaţi a recunoscut că a făcut o manevra de întoarcere. “ Am greşit drumul şi m-am oprit să îl sun pe cumnatul meu care o luase pe altă parte. Am ieşit puţin în stanga şi a venit din spate şi m-a lovit”, spune George Grigore din Galaţi. Poliţiştii au ajuns la concluzia că vinovat de producerea accidentului pare să fie şoferul din Galaţi. “Din primele cercetări s-a stabilit faptul că conducătorul autoturismului Opel care se deplasa pe direcţia Garoafa către Focşani a executat o manevră de întoarcere fără să se asigure intrand în coliziune cu autoturismul marca Peugeot care circula regulamentar din acceaşi direcţie de mers”, a spus inspectorul principal Săndel Stoica, Poliţia Rutieră Vrancea. Numele Andreei Cojocaru este cunoscut în lumea modei. Ea este laureată a mai multor concursuri de frumuseţe, printre care Miss Bikini World 2003 sau Miss Globe 2005. În acelaşi timp numele ei apare în unul din cele mai cunoscute cazuri de trafic şi consum de droguri din Vrancea. Ea a fost audiată în dosarul în care prietenul ei, Marius Avram, a fost cercetat pentru consum şi trafic de droguri. (Aurelian IVAN)
Pe paltforma webtv a Ziarului de Vrancea puteţi vedea imagini de la accident


Fiica şi nepotul şefului de la Evidenţa Populaţiei, răniţi într-un accident

Andreea Cojocaru, fiica comisarului Neculai Cojocaru, şeful Servicului de Evindenţă a Populaţiei, şi fiul ei în varstă de cinci ani au fost implicaţi într-un accident în jurul orei 14.00.

 Cei doi se îndreptau spre Focşani atunci cand, în apropiere de municipiu, autoturismul Peugeot în care se aflau a fost lovit de o maşină cu numere de Galaţi care mergea în acelaşi sens şi al cărei şofer a vrut să facă o manevră de întoarcere fără să se asigure. În urma violentului împact între cele două autoturisme, cel în care se afla Andreea şi fiul ei a fost aruncat de pe şosea pe contrasens în afara carosabilului. Aceştia au fost transportaţi de urgenţă la spital şi se afla acum sub supraveghere medicală. Medicii spun că viaţa nu le este pusă în pericol de rănile suferite. Persoanele aflate în autoturismul cu numere de Galaţi nu au fost rănite. Poliţiştii cercetează deja cazul în care, potrivit primelor cercetări, vinovat de accident ar fi gălăţeanul George Grigore, aflat la volanul unei maşini marca Opel. (A. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ratusca, acum 3917 zile, 12 ore, 28 minute, 6 secunde
bine c ati pomenit ca a fost miss....miss....piss......daca era gheorghe din deal nu-l baga nimeni in seama...........ati ajuns si voi sa promovati non valorile ci cocalarismul....rusine
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.