Ultima oră

Sorin Ovidiu Vantu a rămas fără permis în Vrancea

Silvia Vrînceanu Nichita
8 iul 2013 2376 vizualizări
Poliţia Rutieră din Vrancea l-a lăsat fără permis pe omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, în cursul zilei de ieri, în timp ce zbura ca vantul pe şoseaua europeană.

Potrivit IPJ Vrancea, la data de 07.07.2013, pe DN2 E 85, pe raza localităţii Goleşti a fost identificat în trafic Sorin-Ovidiu Vantu în timp ce conducea un autorurism marca Audi cu viteza de 104 kilometri/oră. „Sus-numitului i-a fost aplicată sancţiune contravenţională, fiindu-i totodată suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.”, a informat Poliţia vranceană. Omul de afaceri are o maşină adaptată nevoilor sale, dat fiind că suferă de o dizabilitate la picioare. Acesta se întorcea de la Roman şi se grăbea să ajungă la Bucureşti. In varsta de 57 de ani, Sorin Ovidiu Vântu este cunoscut publicului ca proprietar al trustului media Realitatea-Cațavencu și prin scandalul FNI. Revista Capital l-a poziționat pe locul 3 în topul celor mai bogați oameni din România din anul 2008, cu o avere estimată la 800 milioane euro. În ultimii ani acesta a avut mai multe probleme penale din pricina afacerilor controversate pe care le-a derulat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 3948 zile, 11 ore, 34 minute, 15 secunde
Zbura ca vantul cu 104 km/h ?! Bun, nimeni nu-l place pe seful FNI dar intr-o tara civilizata daca vrei sa mergi intre doua orase ca Roman si Bucuresti nu ai ce cauta prin alte localitati si nici nu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.