Ultima oră

Invitatie pentru sambata seara la “Ora Pamantului 2013 Vrancea”

Silvia Vrînceanu Nichita
21 mar 2013 24284 vizualizări
Blogosfera Vrancea invita vrancenii Sambata, 23 martie 2013, intre orele 20.30 – 21.30, in Piata Unirii din Focsani pentru a lua parte la evenimentul “Earth Hour – editia 2: Ora Pamantului 2013 Vrancea”.

 “Am obtinut acordul Primariei Focsani pentru a stinge iluminatul public pe Bd. Unirii din Focsani cat si in Piata Unirii unde are loc evenimentul. Dupa prima editie din 2012 am avut o reactie pozitiva din partea comunitatii (participanti, autoritati locale, massmedia) si am decis sa continuam acest eveniment ecologic, comunitar si social ! Miscarea Earth Hour initiata si coordonata la nivel global de WWF, capata proportii cucerind sute de milioane de oameni si induce un sentiment de apartenenta la o comunitate in randul celor care sarbatoresc Earth Hour de fiecare data.”, se arata intr-o informare a organizatorilor. Evolutia spectaculoasa pe care a cunoscut-o miscarea, de la prima editie din 2007 cu un singur oras participant (Sydney) pana in prezent (peste 6500 de orase din peste 130 de tari) a demonstrat ca 1.8 miliarde de oameni din intreaga lume isi doresc sa faca ceva concret pentru mediul inconjurator. Odata cu stingerea pentru o ora a luminilor exterioare sau interioare care nu sunt esentiale functionarii si deconectarea echipamentelor electronice aflate in stand-by, este momentul sa trecem la o schimbare pozitiva si profunda a modului nostru de a relationa cu mediul, mai spun organizatorii. “Participantilor le recomandam sa vina cu lumanari – candela pentru a le aprinde si a scrie din acestea “EARTH HOUR Vrancea” pe pavajul din Piata Unirii unde avem pregatite reprezentari statice si dinamice. Blogosfera Vrancea vrea sa faca o traditie in Focsani si sa il aducem pe harta lumii alaturi de celelalte orase participante.”, se mai arata in comunicatul de presă primit din partea Blogosferei Vrancea, care a initiat si promovat inca din anul 2012 miscarea Earth Hour in Vrancea. Partenerii evenimentului sunt : WWF Romania, TNL Focsani, Consiliul Judetean al Elevilor, Consiliul Local al Tinerilor, ONG Potpourri, ONG Una e Natura si mass-media locale. De aseemenea, dau o mina de ajutor oficiali ai Prefecturii Vrancea, Primariei Focsani, Garnizoanei şi Consiliului Judetean Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.