Ultima oră

Galerie foto!!! Ionuţ Ungureanu de la Provincialii a devenit tătic de băiat

Silvia Vrînceanu Nichita
22 feb 2013 18145 vizualizări
“Avem echipajul complet acum”, ne-a spus fericit Ionuţ, care mai are o fetiţă de 3 ani

Cantăreţul Ionuţ Ungureanu, liderul trupei Provincialii, a devenit din nou tătic zilele trecute. Soţia sa, Florentina, a adus pe lume un băieţel care a fost botezat Darius, nume făcut celebru de regele Darius cel Mare al Imperiului Persan, care a domnit acum 2500 de ani. “Doamnelor şi domnilor, Prinţul Darius:))”, aşa l-a prezentat Ionuţ pe fiul său pe reţeua de socializare Facebook, postare care a primit sute şi sute de like-uri, urări şi comentarii de la fani, prieteni şi apropiaţi. Ionuţ şi Florentina Ungureanu, care s-au căsătorit în 2008, mai au o fetiţă, Sophia, în vârstă de trei anişori, care a fost pregătită din timp pentru venirea pe lume a frăţiorului său. Noul membru al familiei Ungureanu a venit pe lume pe data de 21 februarie, la Braşov, unde se află acum întreaga familie. “Este un sentiment superb. Mi-am reamintit ce am simţit la Sophia. Avem echipajul complet acum”, ne-a spus fericit Ionuţ, care îşi va aduce întreaga familie la Focşani în cursul zilei de duminică. Echipa Ziarului de Vrancea îi urează sănătate şi mult noroc în viaţă micuţului Darius Ungureanu şi o felicită pe curajoasa  mămică. (Silvia VRÎNCEANU)

Provincialii serbează primăvara prin muzică

Formatia „Provincialii”, care reuneşte 12 muzicieni talentaţi din Romania şi Moldova, îşi continuă proiectele muzicale, dar şi turneul “Poveste de iubire”, care i-a dus pe Ionuţ şi colaboratorii săi în mai toate oraşele ţării. Următoarele concerte sunt programate la Constanţa, pe 2 martie, şi la Galaţi, pe 9 martie. După o sesiune de noi înregistrări la Chişinău, la jumătatea acestei luni, Provincialii au făcut parte din echipa Romaniei la un festival de produse bio care a avut loc la Nurnberg, în Germania. Anul acesta “Provincialii” serbează 12 ani de pasiune comună pentru muzică, dar şi de prietenie, pentru că baza echipei a rămas cam aceeaşi de la începuturi, în frunte cu Ionuţ Ungureanu (voce), Eugen Radu (clape) şi Costel Constantinescu (chitară solo). Din 2008, Provincialii au început o colaborare extrem de interesantă cu mai mulţi muzicieni din Republica Moldova, fapt care a dus la relansarea artistică a celor mai cunoscuţi artişti vranceni ai momentului.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 4086 zile, 20 ore, 45 minute, 41 secunde
Felicitari, sa va traiasca si sa va fericeasca.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.