Ultima oră

Mini-Ştiri: Scandal cu cocktail Molotov în Dumbrăveni

Aurelian Ivan
24 ian 2013 1553 vizualizări
Seară de “foc” în Dumbrăveni. Poliţiştii investighează cauzele unui scandal care s-a lăsat cu atac cu cocktail Molotov. Daniel C., de 33 de ani, din comuna Dumbrăveni, a sesizat faptul că în urma unei discuţii în contradictoriu avute cu vecinul său Viorel I., de 37 ani, acesta din urmă, a aruncat o sticlă ce conţinea substanţă inflamabilă pe peretele locuinţei sale. ”În urma acestui eveniment s-a produs un incendiu minor, care a fost stins de partea vătămată.

Cu ocazia deplasării la faţa locului s-a constatat faptul că peretele locuinţei prezintă urme de funingine pe o suprafaţă de doi metri. Nu au fost înregistrat alte pagube materiale şi nici victime omeneşti”, se arată într-un comuncat al IPJ Vrancea. (A. I.)

Surăian “pilit” oprit la Poliţie

Un surăian s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de poliţişti băut la volan. Şoferul, Daniel Iulian A., de 38 ani, din comuna Suraia, a fost oprit pe DJ 204 G. În urma testării cu dispozitivul etilotest  s-a dovedit că şoferul a cam băut, având o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. (A. I.)

Moldoveni “ilegali” în Vrancea

În urma unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, poliţiştii din cadrul Serviciul pentru Imigrări Vrancea au depistat doi cetăţeni moldoveni în “offside”. Cei doi, D. A. de 39 de ani şi B.T. de 32 de ani, sunt din Republica Moldova. Despre D. A poliţiştii au descoperit că se afla cu şedere ilegală pe raza judeţului Vrancea, întrucat a intrat cu permis de “mic trafic”, permis doar în apropierea frontierei. Pentru că este la a doua încălcare a acordului încheiat între Romania şi Moldova privind micul trafic de frontieră a fost returnat peste Prut. Totodată acesta a primit şi o amendă de 800 lei şi interdicţie de intrare în Romania pentru trei ani. Cat despre cetăţeanul B. T.  poliţiştii au constatat că se află în şedere ilegală de 55 de zile în Romania. Moldoveanul a depus cerere de prelungire a dreptului de şedere temporară în Romania. (A. I.)
 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.