Ultima oră

Trăşculescu a solicitat suspendarea contractului de şef RAR Vrancea

Silvia Vrînceanu
22 ian 2013 3506 vizualizări
Fostul deputat PDL a venit ieri la serviciu în postura de nou director al RAR Vrancea doar pentru a-şi depune se pare o cerere de suspendare pentru doi ani

Fostul deputat Alin Trăşculescu a solicitat luni suspendarea din funcţia de şef al Agenţiei Registrului Auto Român Vrancea pe o perioadă de doi ani, informează un comunicat al Ministerului Transporturilor, citat de AGERPRES. Potrivit sursei citate, Alin Trăşculescu a solicitat luni conducerii RAR Bucureşti suspendarea contractului individual de muncă, în conformitate cu prevederile art.54 din Codul Muncii (republicat), din motive personale, pe o perioadă de 2 ani, începând cu data de 22 ianuarie 2013. Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a cerut luni directorului RAR Bucureşti o informare exactă şi completă privind situaţia postului de şef de agenţie RAR Vrancea, post ce ar fi urmat să fie ocupat de Trăşculescu Alin Silviu.Acesta a fost angajat în funcţia de şef de reprezentanţă cu delegaţie în cadrul Registrului Auto Român în anul 2004, pe baza contractului individual de muncă din 11 octombrie 2004. Potrivit sursei citate, în anul 2006, în baza actului adiţional încheiat în data de 28 august 2006 la contractul individual de muncă sus-amintit, a fost definitivat în funcţia de şef de reprezentanţă, în cadrul Reprezentanţei RAR Vrancea. Pe durata mandatului de deputate, Alin Trăşculescu a fost suspendat din funcţie însă acesta ceruse iniţial să revină în data de 21 ianuarie 2013 în funcţia de şef al Agenţiei RAR din Vrancea. Conform Ministerului Transporturilor, conducerea reprezentanţei va fi asigurată de Marin Costică, inginer în cadrul Agenţiei RAR Vrancea.


De la simplu “directoraş“ la parlamentarul spagar


Alin Trăşculescu a fost ieri la serviciu, în ca director la RAR. Cum era de aşteptat televiziunile l-au aşteptat la intrare. Dacă pană mai ieri fostul deputat era “vedetă” la televizor intrănd sub escorta poliţiei în sediul DNA, flancat de avocaţi, ieri mergea zambind şi liber prin faţa instituţiei care l-a propulsat în politică şi apoi în Parlament. “Conform legii, înainte de a fi deputat eram şeful reprezentanţei RAR Vrancea. Odată cu preluarea mandatului de deputat postul a fost suspendat automat, nu cum am auzit că mi-am păstrat eu postul de şef, sub nicio formă. El a fost supendat automat, odată cu terminarea mandatului de deputat, conform legii, am fost reîncadrat pe acelaşi post, deţinut anterior mandatului de deputat. Pentru cat timp, o zi, un an, există prezumţia de nevinovăţie în Romania, sunt urmărit penal. La Registrul Auto Roman nu s-au făcut numiri politice pentru că este o instituţie în care trebuie să ai cunoştinţe tehnice, nu politice. Nu este niciun aranjament şi nici nu vreau să fac vreun aranjament”, a decalarat Alin Trăşculesuc, ieri, după ce şi-a reluat activitatea la RAR Vrancea. Acesta nu a declarat că ar avea vreo intenţie să renunţe la post. Fostul deputat Trăşculescu este implicat într-un dosar cu acuzaţii de şpagă, demarat în noiembrie 2012. DNA l-a săltat atunci pe fostul deputat chiar din faţa partidului, pentru că ar fi cerut mită, în trei tranşe, de la un om de afaceri implicat în Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii. Suma vehiculată ca mită a fost de 150.000 de euro. Ulterior, Trăşculescu a fost exclus din PDL, a pierdut şefia PDL Vrancea şi a demisionat din funcţia de deputat. Trăşculescu a fost arestat începand cu data de 29 noiembrie şi pană pe 7 decembrie 2012. Acum locuieşte cu familia în Bucureşti. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 7

Adaugă comentariu
full, acum 4118 zile, 19 ore, 28 minute, 33 secunde
Golanu-i tot golan!
Ulise Grosu, acum 4118 zile, 20 ore, 27 minute, 37 secunde
@ "x" Daca taceai, filozof ramaneai. @R.A(NECURATU) Foarte frumosa "Balada lui Tralalin".
R.A., acum 4118 zile, 21 ore, 17 minute, 8 secunde
Balada lui Tralalin Motto "Marirea e cum e fierea Cand urmeaza decaderea" (un bolnav de colecist) Erau vremuri cand Alin, Denumit si Tralalin, Mergea plin de citeste integral
x, acum 4118 zile, 22 ore, 40 minute, 22 secunde
mai trebuia piscoci,ulise este si iar apar toti nebunii pe forum
Preacuviosul Elefterie, acum 4118 zile, 23 ore, 48 minute, 50 secunde
A facut bine , e un om cu bun simt
castan, acum 4119 zile, 1 ora, 7 minute, 39 secunde
Dacă este normalitate de ce nu a făcut-o și relu de la Transporturi șeful lui,sau cel căruia i se spunea mereu de către cineva despre iubita numită ''criza'' !
Ulise Grosu, acum 4119 zile, 2 ore, 55 minute, 44 secunde
Faptul ca dl. Alin Trasculescu si-a cerut suspendarea din functia de director RAR Focsani, pana la rezolvarea problemelor pe care le are in justitie, personal, mi se pare un act de normalitate.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.