Ultima oră

“Pompieriţele”, întrebate şi ele dacă au primit propuneri indecente

Aurelian Ivan
18 ian 2013 899 vizualizări
Ieri, şi doamnele angajate la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea au fost întrebate despre cum au fost sau sunt tratate de colegii de serviciu şi superiori.

Reprezentanţii ISU nu au dorit să facă publice date despre cum se desfăşoară acest control sau despre concluziile preliminarii ale acestei anchete de proporţii naţionale. ”În perioada 16-30 ianuarie, membrii comisiei din partea IGSU vor purta discuţii cu cele 19 angajate ale instituţiei, pe marginea mediului relaţional în care îşi desfăşoară activitatea”, s-a limitat să ne spună Florin Olaru, purtătorul de cuvant al ISU Vrancea. La ISU lucrează numai 19 femei din totalul de peste 450 de angajaţi ai instituţiei. Toată această analiză, care a inflamat întreaga ţară, a pornit de la controalele dispuse de ministrul de Interne, Radu Stroe, în urma scandalului declanşat în seara de 26 decembrie. Atunci, poliţista Melania Renghea de la Poliţia Balş şi fostul său superior Gheorghe Barbu au ajuns la spital după ce femeia, care susţine că poliţistul ar fi violat-o, l-a înjunghiat pe acesta de mai multe ori în abdomen. (A.  IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.