Ultima oră

Hoţi cu idei! Furau cu furculiţa din bancomate

Aurelian Ivan
15 ian 2013 3717 vizualizări
Doi tineri din Vaslui au ajuns să dea spargeri şi în Vrancea cu metoda lor originală “furculiţa”

Unii fură din bancomate cu tehnologii de ultimă generaţie cu care îţi copiază datele electronic în cateva secunde şi te lasă fără bani la fel de repede. Există însă şi hoţi care folosesc obişnuita furculiţă de bucătărie să scoată bani din bancomate. Aşa au ajuns poliţiştii din Adjud pe urmele a doi hoţi vasluieni. Oamenii legii i-au depistat pe Bogdan Marius Ţuţu, de 24 de ani, din comuna Griviţa,  şi pe Daniel Bujor, de 30 de ani, din municipiul Barlad, pe numele cărora Parchetul de pe langă Judecătoria Adjud şi Parchetul de pe langă Judecătoria Panciu au eliberat mandate de aducere pentru a fi audiaţi în mai multe dosare penale privind furturile de bani din bancomate. Din cate se pare, metoda celor doi se baza pe o furculiţă cu care forţau fanta bancomatelor pentru a scoate banii. Indiviizii au folosit acelaşi mode de operare în mai multe judeţe. Au fost însă prinşi în Vrancea. Cu ocazia cercetărilor şi a materialului probator administrat, poliţiştii au stabilit faptul că cei doi au comis două furturi din bancomate în municipiul Adjud prin forţarea fantei de eliberare a banilor cu o furculiţă. Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 ore şi au fost prezentaţi Judecătoriei Adjud, cu propunere de arestare preventivă. Bogdan Marius Ţuţu a primit un mandat de 29 de zile, iar Daniel Bujor a primit interdicţia de a părăsi localitatea. (A. IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ceatateanu", acum 4121 zile, 6 ore, 27 secunde
Hotii aduc multumiri in numele micilor puscariabili pentru popularizarea ideii.Tineti articolul sa-l vada cand se trezesc, si cei care au lucrat azi-noapte.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.