Ultima oră

10 percheziţii la traficanţii de droguri azi dimineata

Silvia Vrînceanu Nichita
31 oct 2012 12709 vizualizări
Traficul şi consumul de droguri iau amploare în judeţ.

Poliţiştii de la Cirmă Organizată şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Vrancea au efectuat în această dimineaţă zece percheziţii în Focşani, în căutarea de probe care să conducă la destructurarea unei noi reţele de traficanţi de droguri de risc, respectiv cannabis. Peste 20 de persoane au fost aduse la sediul Parchetului pentru audieri. Procurorii au evitat să ofere amănunte, spunand că ancheta este în desfăşurare şi încă nu au fost formulate acuzaţii oficiale împotriva celor implicaţi. Cert este că aceştia deţineau droguri de risc pentru consum şi trafic, semn că în perioada de criză pană şi tinerii sau mai ales ei au nevoie de “adjuvante” pentru a trece peste probleme. Se pare că traficanţii îşi racolau consumatorii pe reţelele de socializare. Printre cei cercetati se numara si elevi de liceu. Vom reveni cu amănunte.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.