Ultima oră

Ziua bunicilor la supermarket

Silvia Vrînceanu
4 oct 2012 4784 vizualizări
Supermarketul Carrefour a sărbătorit, pentru prima oara în Romania, ziua bunicilor la sfarşitul lunii septembrie, o avampremieră a Zilei Internaţionale a persoanelor vârstnice, serbată pe 1 octombrie

Timp de o săptămană, în perioada 24 – 29 septembrie, cei mai în varstă dintre cetăţeni au fost răsfăţaţi de cei de la Carrefour, care i-a îndemnat pe toţi nepoţii, mici şi mari, să îşi sărbătorească bunicii, printr-o campanie media organizată la nivel naţional. În plus, de-a lungul săptămanii, Carrefour a organizat activităţi şi concursuri în hipermarket-urile sale, inclusiv la Focşani. Participantii au avut ocazia sa relateze o povestire despre bunicii lor, iar fanii paginii de Facebook Carrefour Romania au împărtăşit sfaturi pretioase pe care le-au primit de la bunici. Premiile au constat în cupoane de cumpărături Carrefour, cu valoarea de 100 de lei fiecare, valabile timp de 30 de zile. "În perioada campaniei, echipe din magazinele noastre au distribuit cadouri bunicilor din oraşele în care Carrefour este prezent cu un hipermarket”, transmit cei de la Carrefour. (S. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.