Ultima oră

A doua zi a festivalului Summer Well de la Bucureşti a fost anulată

Silvia Vrînceanu
12 aug 2012 1044 vizualizări
Ploaia a sabotat festivalul de muzică indie de la Bucuresti

Organizatorii festivalului de muzică Summer Well, programat să aibă loc pe domeniul Ştirbei,  sambătă şi duminică, 12 şi 13 august, au anunţat în urmă cu căteva că au anulat concertele care urmau să aibă loc în această seară. “Ploaia abundentă din ultimele zile şi mai ales de noaptea trecută a făcut ca terenul din jurul scenei să devină nesigur. Din motive legate de siguranţă, a doua zi a festivalului se anulează. Vom reveni cu detalii. Începand de miercuri, 15 august 2012, ora 12:00, cei care doresc îşi vor putea recupera 50% din valoarea abonamentelor de la magazinele de unde acestea au fost cumpărate. Cei care şi-au cumpărat biletele online sunt rugaţi să trimită un e-mail pe adresele contact@eventim.ro sau contact@easytickets.ro, în funcţie de reţeaua din care biletele au fost cumpărate”, au anunţat organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului. Conform unor surse din randul celor care au asigurat securitatea la acest eveniment, scena s-a prăbuşit, din fericire fără a produce victime. În această seară urmau să concerteze Zulu Winters, The Big Pink, Glasvegas, The Vaccines, atracţia serii fiind The Stone Roses. Printre participantţii de la festival s-au numărat, sute de romani din întreaga ţară printre care şi vranceni care s-au văzut nevoiţi să facă cale întoarsă. Preţul unui abonament care asigura intrarea pentru o singură persoană în cele două zile ale festivalului a putut fi cumpărat cu 129 lei. (G. SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.