Ultima oră

Un tanăr de 21 de ani s-a înecat la Doaga

Aurelian Ivan
20 iul 2012 4924 vizualizări
Medicii au încercat mai bine de 30 de minute să îl resusciteze pe tanăr, dar acesta a murit

Un tanăr în varstă de 21 de ani a murit ieri la Plaja Doaga din Mărăşeşti, unde a mers să se răcorească. Din cate se pare acesta a venit cu un taxi, s-a dezbrăcat şi s-a aruncat direct în apa raului Siret din zona de agrement. Pentru că apa era rece şi el înfierbantat a făcut pe loc stop cardio-respirator. Caţiva tineri au sărit în apă şi l-au scos voiniceşte la mal. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de la Serviciul judeţean de Ambulanţă. ”O ambulanţă de gradul 0 a fost trimisă la faţa locului. S-au făcut manevre de resuscitare mai bine de jumătate de oră. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-l salva. Din nefericire, însă, tanărul a fost declarat decedat”, ne-a precizat dr. Vitalie Beţişor, directorul interimar al Serviciului judeţean de Ambulanţă. Tanărul se numeşte Constantin Mihai C., şi este din judeţul Vaslui. Cadavrul a fost depus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Tot vineri seară a avut loc o altercaţie între două grupuri la zona de agrement Doaga. Potrivit Poliţiei, un grup de tineri a intrat în conflict cu paznicii de la zona de agrement, însă conflictul s-a stins în cele din urmă, nu înainte ca mai mulţi bărbaţi să se fugărească bine pe mica plajă amenajată pe un braţ al Siretului. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.