Ultima oră

Miniştiri: Păuneşti: Cafteală la alimentară

Aurelian Ivan
13 iul 2012 1757 vizualizări
Mai mulţi cetăţeni din comuna Păuneşti s-au luat la bătaie într-un magazin alimentar.

Politiştii au demarat o anchetă pentru a stabili de la ce s-a iscat bătaia şi cine se face vinovat. Indivizii vinovaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvarşirii infracţiunii de lovire. Din datele poliţiştilor reiese că Cezar G., 54 ani, din Braşov, în timp ce se afla într-un magazin alimentar din comuna Păuneşti a fost lovit cu pumnii şi picioarele de Mihai C., Alin C. şi Florin C., fără a fi deposedat de bunuri sau valori. În urma loviturilor primate, bărbatul a fost transportat la Spitalul Adjud cu un picior rupt. Cercetările sunt continuate. (A. I.)

Vulturu: Incendiu într-o bucătărie

Casa unei gospodine din comuna Vulturu a fost la un pas să fie mistuită în întregime de flăcări. Natalia N. a privit îngrozită cum focul izbucnit la bucătărie ameninţa casa. Din fericire, pompierii  focşăneni în colaborare cu reprezentanţii Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vulturu au reuşit să reducă pagubele. Conform pompierilor, incendiul ar fi fost provocat de un sistem de încălzire defect sau neprotejat corespunzător faţă de materiale combustibile. (A. I.)

Odobeşti: Bombă în canalizare

Muncitorii unei societăţi comerciale au descoperit un proiectil exploziv chiar cand săpau pentru sistemul de canalizare al oraşului Odobeşti. Echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” a ridicat un proiectil de 152 de mm din Odobeşti, care ar fi putut face ravagii dacă ar fi explodat. Bomba a fost depozitată în condiţii de siguranţă la depozitul special amenajat, urmând să fie distrusă. (A. I.)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Anonim, acum 4309 zile, 23 ore, 4 minute, 24 secunde
Draga Dan:Cand te referi la "astia din Paunesti",te referi chiar la toti???Te rog frumos sa ai grija ce vorbesti!!!Macar esti din Paunesti??Cred ca prost-crescut esti TU,dupa vocabularul pe citeste integral
, acum 4310 zile, 8 ore, 2 minute, 48 secunde
nu ti se pare ca ai cam exagerat nimeni nu-i perfect nici cei din paunesti si nici din alta parte toti avem asemenea apucaturi iar cat despre educatie mai bn ne uitam fiecare in gradina lui decat sa citeste integral
dan, acum 4310 zile, 11 ore, 18 minute, 30 secunde
Astia din Paunesti sunt niste animale cu chip uman, niste jeguri alcoolice din tata in fiu care si pe timpul comunismului faceau numai probleme!Niste prost crescuti!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.