Ultima oră

Mini-Ştiri:Taximetrist alcoolist

Aurelian Ivan
6 iul 2012 1547 vizualizări
Un taximetrist din Prahova care a trecut prin Vrancea a gustat din licoarea “interzisă” la volan. Pe strada Odobeşti din Focşani a fost oprit joi un autoturism cu inscripţia “Taxi”

Cum conducătorul auto Vasile M., de 54 de ani, din localitatea Cîmpina, judeţul Prahova, emana vapori de alcool, a fost testat cu aparatul alcooltest. Surpriză, şoferul avea o alcoolemie de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i reţinut şi permisul. Vasile M. nu este la prima abatere de acest gen. Potrivit poliţiştilor, acestuia i-a mai fost reţinut permisul tot pentru consum de băuturi alcoolice, în timp ce desfăşura activităţi de taximetrie în urmă cu doi ani, dar şi în 2008. (A. I.)


Un motociclist a luat “în braţe” un indicator rutier


Un motociclist a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a izbit violent de un indicator rutier. Este vorba de un tanăr din oraşul Panciu, Alexandru C., în varstă de 22 de ani. Acesta a intrat în coliziune cu indicatorul rutier, după ce nu a adaptat viteza într-o curbă la stanga, pierzand astfel controlul. Un alt accident a avut loc în comuna Păuneşti, satul Bostăneşti. Gheorghe R., 46 de ani, din localitate, a căzut din căruţă în apropierea locuinţei sale. Din cercetările poliţiştilor reiese că bărbatul venea cu căruţa de la stană şi cand a ajuns aproape de locuinţă calul s-a speriat şi a luat-o la fugă. Bărbatul a căzut şi s-a accident grav. (A. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
x, acum 4317 zile, 9 ore, 14 minute, 55 secunde
Cu siguranta indicatorul nu a acordat prioritate matociclistului, ce naiba.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.