Ultima oră

Cum îşi dau în cap vrancenii pană se omoară

Aurelian Ivan
2 iul 2012 11422 vizualizări
Injunghierea este acum la modă, se foloseşte încă şi “clasica” lovitură cu furca în cap sau cu bata u alcoolul pare să fie cel care a determinat multe din aceste situaţii

Poliţiştii se confruntă cu fel şi fel de situaţii. Altercaţiile nu se mai domolesc acum cu vorba bună, oamenii fac uz tot mai des de cuţit şi alte obiecte tăioase. Din fericire, unii scapă cu viaţă din aceste situaţii. Aşa cum a fost cazul unei tinere şi a mamei ei din Garoafa, care au fost lovite cu bata. Lucrătorii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Focşani  au fost sesizaţi prin 112 de Valentina Z., 26 ani, din comuna Garoafa, sat Făurei, că ea şi mama sa, Maria T., 50 ani, au fost lovite de Aristide T., 44 ani. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, iar în momentul sosirii, în faţa locuinţei reclamantei  au fost identificaţi Aristide T., care avea în mână o bâtă,  Nicolae T., 37 ani, Iulian R., 23 ani, şi Gheorghiţă T., 24 ani, toţi din localitate, care făceau scandal, lovindu-se reciproc şi tulburând liniştea şi ordinea publică. S-a solicitat ambulaţa, care le-a transportat pe cele două femei la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale. În prezent , Aristide T., Neculai T., Iulian R. şi Gheorghiţă T. sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. În Campuri, o ceartă a dus la înjunghiere. Poliţiştii din Panciu au fost sesizaţi că Guţă O., 44 ani, a fost înjunghiat cu un cuţit de Constantin P., 41 ani. Conform poliţiştilor, totul a pornit de la un conflict spontan. Guţă O. a fost transportat la Camera de gardă a Spitalului Panciu, fiind diagnosticat cu plagă abdominală înjunghiată. Principalului suspect i-a fost întocmit dosar penal, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi port ilegal de cuţit.

Doi ciobani s-au “pocnit” cu furca în cap

Un tată şi fiul său s-au luat la bătaie. Poliţiştii din Gugeşti au fost sesizaţi că pe fondul consumului excesiv de alcool şi a unor discuţii în contradictoriu, Marian E., 36 ani, din comuna Tîmboieşti, a fost lovit de tatăl său, Măndiţă E., 54 ani. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale, precum şi de existenţa plangerii, se vor lua măsurile legale, spun poliţiştii. Un alt incident, tot pe bază de alcool, a avut loc în Băleşti. Viorel M., 32 ani, din comuna Puieşti, sat Dăscăleşti, judeţul Buzău, l-a lovit cu o furcă în zona capului, provocându-i leziuni, pe Gheorghe P., 35 ani, din comuna Băleşti. Atât principalul suspect cât şi victima erau angajaţi ca ciobani la o stână din Râmnicu Sărat, situată în extravilanul comunei Puieşti. Ulterior, Gheorghe P. a fost transportat cu ambulanţa la Secţia UPU din cadrul Spitalului Judeţean Vrancea. Poliţiştii analizează acum împrejurările în care s-a întamplat evenimentul. (Aurelian IVAN)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.