Ultima oră

Sfirsit tragic pentru un copil de 15 ani

Aurelian Ivan
1 iul 2012 2955 vizualizări
S-a aruncat în raul Putna ca să îşi scoată mingea cu care se juca şi s-a înecat

Viaţa unui copil de nici 15 ani s-a sfarşit tragic ieri în apele raului Putna, în dreptul localităţii Valea Sării. Mihai Şchiopu se juca cu mai mulţi copii pe malul raului Putna cu o minge. În momentul în care balonul a căzut în apă, copilul nu a stat pe ganduri şi a sărit în apele învolburate ale raului. Minute în şir au aşteptat pritenii săi să îl vadă ieşind la suprafaţă, dar tanărul nu a mai apărut. Îngroziţi copiii au sunat la 112. Între timp vestea s-a dus ca fulgerul în sat, iar caţiva dintre cei iscusiţi în ale înotului au sărit să îl salveze. La faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Personalul specializat de pe ambulanţa SMURD era acolo cand a fost scos trupul inert al copilului din apele Putnei. Zeci de minute s-a încercat resuscitarea lui. Între timp au apărut şi medicii de la Ambulanţă, dar eforturile au fost în zadar. Adolescentul a fost declarat decedat. Tristeţea a cuprins pe toţi cei veniţi să vadă nefericitul eveniment. Copilul era din satul Colacu, Valea Sării şi abia intrase în vacanţa de vară. ”Cand a fost scos din apă funcţiile vitale nu erau prezente. Totuşi echipa SMURD a încercat să-l aducă la viaţă, au venit şi medicii de la Ambulanţă. Din păcate tanărul a fost declarat mort”, ne-a spus Cristina Duţă, purtătorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. (A. IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
anonim, acum 4322 zile, 2 ore, 1 minut, 14 secunde
Asta am banuit si eu, daca nu era asa poate poate scapa dar el a fost transpirat ca sa jucat cu mingea si a sarit imediat in apa apoi a facut soc hipotermic. dumnezeu sa il odihneasca in pace!!
Anonim XD, acum 4322 zile, 5 ore, 56 minute, 44 secunde
>> cauza exacta prin care a murit * este ca el suferea de inima si a facut stop cardiac.. pe moment el fiind lesinat la luat curentul si sa inecat ]
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.