Ultima oră

Două fete de 23 de ani, lovite de maşini în Focşani

Aurelian Ivan
29 iun 2012 2049 vizualizări
Una dintre ele a fost izbită pe zebră iar şoferul a fugit de la locul accidentului u fugarul a fost găsit repede de poliţişti

În municipiul Focşani, o tanără de 23 de ani din Campineanca a fost lovită în plin pe trecerea de pietoni, iar şoferul a fugit de la faţa locului. S-a întamplat pe strada Republicii, cand un autoturism de culoare roşie a lovit-o pe tanără. Fata nu a reţinut numărul de înmatriculare al maşinii. Tanăra s-a prezentat apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani, unde a fost diagnosticată cu «traumatism toracic şold drept şi pumn prin accident rutier». Poliţiştii au reuşit să îl prindă pe individ într-un timp relativ scurt. Este vorba de un bărbat în vîrstă de 46 de ani, din comuna Campineanca, care s-a ales cu dosar penal. În această cauză s-au început cercetări cu principalul suspect  în stare de libertate. Acesta va fi cercetat, cel mai probabil, pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. O altă tanără de 23 de ani a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa prin loc nepermis în Focşani. Mihail D., 65 ani, din oraş, în timp ce conducea un Opel, a acroşat-o şi a accidentat-o uşor pe Loredana I.. Un incident mai puţin obişnuit a avut loc în localitatea Domneşti. Potrivit Poliţiei, Ghiţă V., din comuna Pufeşti, 35 ani, se deplasa cu o căruţă neînregistrată pe un drum agricol. La un moment dat, calul s-a speriat şi s-a lovit de un podeţ din beton. În urma impactului, a fost rănit uşor Vasile B., 56 ani, din comuna Pufeşti, care se afla în căruţă. Într-o altă situaţie, un motociclist a intrat într-un autocamion, fiind rănit grav. Accidentul a avut loc în afara comunei Coteşti, unde Mirel T., 23 ani, din Focşani, în timp ce se deplasa cu motocicleta, pentru că nu a păstrat o distanţă regulamentară faţă de un camion din faţa sa, spun poliţiştii, s-a izbit de el. Motociclistul a ajuns în stare gravă la spital. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.