Ultima oră

Mini-Ştiri: Autorul tentativei de omor din Sud, trimis în judecată

Ziarul de Vrancea
22 mai 2012 1037 vizualizări
Daniel Panţică, tînărul de 27 de ani arestat şi cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor calificat, a fost trimis în judecată. Procurorii Parchetului de pe langă Tribunalul Vrancea îl acuză că, în dimineaţa zilei de 27 martie, în zona CEC Bank din cartierul Sud, l-a înjunghiat pe Ionel Cristian Grigore, de 23 de ani, care se ducea la serviciu.

Incidentul s-a petrecut la primele ore ale dimineţii, cand Panţică urica în loc public. Ionel Grigore a trecut prin zonă şi i-a atras atenţia. Tanărul care se deplasa la serviciu a fost supus unei “corecţii” corporale fiind bătut cu pumnii şi picioarele iar apoi înjunghiat cu un briceag în spate. Victima a ajuns la spital unde a suferit o intervenţie chirurgicală. Certificatul medico-legal a indicat că bărbatul a avut nevoie de 35-40 zile de îngrijiri medicale. Cazul a fost iniţial înregistrat cu autori necunoscuţi, ulterior poliţiştii reuşind să îi identifice pe cei trei autori. Ceilalţi doi, Costel şi Vasile Lăutaru, au fost trimişi în judecată pentru lovire şi alte violenţe, fiind acuzaţi că au lovit victima care a avut nevoie de 7- 8 zile de îngrijiri medicale în urma “corecţiei” primite. Panţică este arestat de la începutul lunii aprilie, după ce în primă fază a încercat să se sustragă urmăririi penale. (G. SAVA)

Obrejiţa: Funcţionarul Primăriei, beat la volan

Emil Boldeanu, 40 ani, din Obrejiţa, angajat al Primăriei din localitate, s-a ales cu dosar penal şi cu permisul suspendat pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe 22 decembrie 2011, el se îndrepta către locul de muncă la volanul autoturismului personal, a derapat şi lovit o altă maşină care mergea în acelaşi sens. Cand a fost testat cu aparatul alcotest, oamenii legii şi-au dat seama că funcţionarul este băut. La probele de sange, a reieşit o valoare a alcoolemiei de 1,5 grame la mie. Bărbatul a declarat că a băut acasă o bere şi că a primit un telefon, după care a fost nevoit să plece la serviciu. Pentru fapte similare, un damboviţean de 44 de ani din Moreni a rămas fără permis după ce a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 2,10 grame la mie alcool în sange.  Nicu Musteaţă fusese oprit la un control de rutină în afara localităţii Slobozia Bradului pe 24 noiembrie 2011. (G. S.)

Ţifeşti: Cu maşina în şanţ

Un tanăr din comuna Ţifeşti a intrat cu maşina în şanţ. Poliţiştii au stabilit că T. M. de 20 ani, în timp ce conducea un Opel, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit în şanţ. Accidentul a avut loc din cauza neadaptării vitezei  într-o curbă. În urma producerii incidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a pasagerilor C. A., 21 ani, şi G. D., 20 ani, ambii din Ţifeşti. Conducătorul auto nu era băut. De asemenea, poliţiştii din Adjud l-au identificat pe P. D., 36 ani, din localitate, care deţinea un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru conducere pe drumurile publice a unui auto cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. Bărbatul a fost reţinut pentru o pedeapsă de un an şi jumătate. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.