Ultima oră

Mini Ştiri Moviliţa: BMW în flăcări

Ziarul de Vrancea
21 mai 2012 1138 vizualizări
Un bărbat le-a solicitat duminică ajutorul pompierilor după ce maşina în care se afla a luat foc.


Pompierii au fost sesizaţi în jurul orei 15.30, că în Moviliţa s-a produs un incendiu la un BMW, autovehicul implicat într-un accident rutier. În urma incendiului a ars în totalitate autoturismul înmatriculat în Galaţi, evenimentul fiind, cel mai probabil, provocat de un scurtcircuit electric produs din cauza şocului în urma coliziunii dintre două autoturisme. (R. M.)

Tîmboieşti: A lovit o maşină în parcare şi a fugit

Valeriu Neicu, 40 ani, din Slobozia Bradului, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe langă Judecătoria Focşani pentru comiterea a trei infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice. Pe 23 octombrie 2011, în parcarea Popasului Tîmboieşti, pe cand se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere, a lovit un alt autoturism, după care a fugit de la locul faptei. Neicu a lăsat autovehiculul pe care îl condusese pe marginea drumului E85, după care a încercat să se facă nevăzut. Cand a fost audiat, bărbatul le-a recunoscut oamenilor legii că oprise pentru a manca şi a băut şi o bere. (G. S.)

Vizantea Livezi: Lucernă scrum

Pompierii au fost chemaţi ieri dimineaţă să stingă un incendiu în satul Vizantea Mănăstirească, comuna Vizantea Livezi, izbucnit la un adăpost de animale. Au ars acoperişul adăpostului pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp şi circa 500 kg lucernă. Evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de un scurtcircuit electric produs la un cablu electric neizolat. (R. M.)

Autorii talhăriei de la Vidra, trimişi în judecată


Procurorii Parchetului de pe langă Judecătoria Focşani au finalizat cu trimitere în judecată materialul de urmărire penală în cazul talhăriei petrecută la Vidra pe 5 martie. Victima, care intrase într-un magazin pentru a-şi lua un pachet de ţigări, a fost abordată de Florin Andronache Sîrbu, în varstă de 25 de ani, din localitate şi de Victor D., în varstă de 15 ani. Între cei trei a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia cei doi învinuiţi l-au bătut pe Dumitru G. şi i-au luat geaca şi două telefoane mobile. Victima a ajuns la poliţie iar bunurile au fost recuperate şi predate proprietarului. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Focşani şi are primul termen pe 11 iunie. (G. SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.