Ultima oră

Petrică Niţu, de la Garda de Mediu, al doilea accident cu maşina instituţiei

Aurelian Ivan
9 mai 2012 3267 vizualizări
Fostul comisar şef a lovit o femeie pe trecerea de pietoni

Accidentul de circulaţie avut loc cu puţin timp în urmă în zona Sălii Polivalente din Focşani. O femeie în vîrstă de 69 de ani a ajuns la spital şi se află sub supraveghere medicală în momentul de faţă. Persoana a fost accidentată în timp ce se afla pe trecere de pietoni, fiind lovită de maşina Gărzii de Mediu Vrancea, la volanul căreia se afla comisarul Petrică Niţu. Comisarul spune că a încercat să o evite, dar din cauza apei de pe carosabil maşina a alunecat. "Am văzut-o, s-a dus maşina sanie, nu m-am aşteptat că nu se opreşte, aveam 50 de kilometri la oră. Chiar acum mă duc la spital să văd care este starea femeii. Nu am consumat băuturi alcoolice", ne-a declarat Petrică Niţu, comisar al Gărzii Judeţene de Mediu. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a întîmplat accidentul. În funcţie de problemele medicale ale persoanei accidentate se va face şi încadrarea juridică. Acesta nu este primul accident pe care Petrică Niţu îl are cu maşina instituţiei. În urmă cu cîţiva ani, acesta s-a răsturnat cu maşina Gărzii de Mediu în zona de munte a Vrancei, după ce venea de la un eveniment. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
J, acum 4371 zile, 1 ora, 40 minute, 46 secunde
Domnule-s nevinovat, Statul asta'i de rahat. Mi'au dat o masina mica, Fara frane si-nnegrita. De'mi dadeau, cum le'am cerut, Un jeepan inalt, cu scut, Deveneam un sef citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.