Ultima oră

VIDEO+GALERIE FOTO!!!Un incendiu devastator a distrus trei case în satul Bătineşti,comuna Ţifeşti

Aurelian Ivan
1 mai 2012 4962 vizualizări
Incendiul a avut loc în ieri dimineaţă, iar pompierii s-au luptat mai bine de patru ore cu flăcările u o comisie a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă merge astăzi în zonă pentru a stabili cauzele care au dus la izbucnirea incendiului

 Un incendiu devastator a avut loc în satul Bătineşti, comuna Ţifeşti. Trei case au fost distruse aproape în întregime. În total, patru locuinţe sînt afectate. Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă s-au chinuit cîteva ore să stingă incendiul. Din agoniseala de o viaţă a oamenilor nu a mai rămas nimic, doar cîteva lucruri şi mobila pe care au reuşit să o salveze, totul strîns grămadă în mijlocul drumului. Incendiul a afectat şi serele cu legume ale oamenilor. Cele trei case au ars ca nişte torţe. Unul din proprietari îşi pîrlea porcul pe care a fost nevoit să-l sacrifice ca să îi curme suferinţa, iar un alt animal a ars în incendiu. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de patru ore. La faţa locului au ajuns patru autospeciale, numai că intervenţia a fost dificilă din cauza lipsei hidranţilor în zonă. "Am fost anunţaţi în jurul orei 5.00 prin 112. De la detaşamentul de Pompieri din Focşani au plecat trei autospeciale şi de la Vidra una. Pînă ne-au dat autorităţile drumul la apă a mai durat o oră. Maşinile au făcut naveta. A ars o suprafaţă de aproximativ 900 de metri pătraţi, sînt patru locuinţe afectate din care două case au ars în întregime", ne-a declarat maiorul Vasile Isticioaia.

Localnicii au privit îngroziţi cum focul a distrus casele

De casele în flăcări s-a auzit repede în satul Bătineşti. Zeci de localnici s-au adunat, unii să ajute, alţii să privească la focul care "înghite" casele în întregime."Mare focul, a bătut vîntul şi în jumătate de oră s-au aprins casele, trei case au ars", ne-a spus un localnic. "Din faţa focului şi a apei nu ai unde să fugi", ne-a spus un altul. Cauzele care au provocat incendiul nu au fost elucidate. O comisie a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă urmează ca astăzi să stabilească de la ce a pornit focul. Patru echipaje cu patru autospeciale s-au luptat cu flăcările care au făcut scrum două case, iar altele două au fost afectate. (A. IVAN)

.

Incendiul a avut loc în această dimineaţă în satul Bătineşti, iar pompierii s-au luptat mai bine de patru ore cu flăcările

 

Un incendiu devastator a avut loc în satul Bătineşti, comuna Ţifeşti, şi a distrus trei case aproape în întregime. În total, sînt patru locuinţe afectate. Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă s-au chinuit timp de peste patru ore să stingă incendiul. Din agoniseala oamenilor nu a mai ramas nimic, doar cîteva lucruri şi mobila pe care au reuşit să o salveze, totul strîns grămadă în mijlocul drumului. Incendiul a afectat şi serele cu legume ale proprietarilor. Cele trei case au ars ca nişte torţe. Unul din proprietari îşi pîrlea porcul pe care a fost nevoit să-l sacrifice ca să îi curme suferinţa, în timp ce un alt animal a ars în incendiu. La faţa locului au ajuns patru autospeciale, numai că intervenţia a fost dificilă din cauza lipsei hidranţilor în zonă. "Am fost anuntaţi în jurul orei 5 prin 112, de la detaşamentul de Pompieri din Focşani au plecat trei autospeciale şi de la Vidra una. Pînă ne-au dat autorităţile drumul la apă a mai durat o oră. Maşinile au făcut naveta. A ars o suprafaţă de aproximativ 900 de metri patraţi, sînt patru locuinţe afectate, din care două case au ars în întregime", ne-a declarat maiorul Vasile Isticioaia. Localnicii au privit înmărmuriţi la drama consătenilor lor care au rămas fără un acoperiş deasupra capului. O comisie a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă urmează ca în zilele următoare să stabilească care sînt cauzele care au dus la acest incendiu.(A. IVAN)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 4369 zile, 14 ore, 49 minute, 44 secunde
asa intrebare asa raspuns ;;cum erau flacarile? mari!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.