Ultima oră

Un barbat a fost gasit mort în riul Zabala

Silvia Vrînceanu Nichita
22 apr 2012 1663 vizualizări
Se presupune că omul a fost luat de viitura produsă în noaptea de Înviere

Un bărbat în vîrstă de aproximativ 35-40 de ani a fost găsit decedat ieri după amiază în apele rîului Zăbala, la mică distanţă în aval de locul în care torenţii au distrus drumul, la intrare în comuna Spulber, în noaptea de 14 spre 15 aprilie, chiar de Înviere. Doi localnici care au traversat rîul, în zona satului Carşocheşti-Corabiţa, au găsit ieri corpul agăţat între crengi. Iniţial s-a crezut că este vorba despre un muncitor din Nereju, însă în urma cercetărilor presupusa victimă a fost găsită în viaţă în gospodăria sa. Se presupune că victima a dorit să traverseze albia rîului, întrucît punţile au fost luate de apă. Deocamdată nu se ştie dacă omul a murit în timpul viiturii formate în noaptea de Înviere sau după, întrucît rîul a avut debitul crescut mai multe zile la rînd. O echipă de cercetare a fost ieri în comuna Spulber pentru a investiga decesul. „A fost găsit cadavrul unui bărbat cu vîrsta între 35-40 de ani, trupul acestuia a fost dus la SML Vrancea, iar medicii legişti vor stabili cînd a survenit decesul. De asemenea, poliţiştii încearcă să stabilească identitatea victimei”, ne-a spus ofiţerul de presă al Poliţiei Vrîncene. (S. VRÎNCEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.