Ultima oră

2Video!!!Incendiu violent cu pagube de 230.000 lei la casa poliţistului pensionar,candidat PP-DD la Primăria Jariştea

Ziarul de Vrancea
30 mar 2012 4216 vizualizări
u bilanţul pagubelor se ridică la 230.000 de lei, pompierii reuşind să salveze bunuri în valoare de 100.000 lei u păgubitul este candidatul PP-DD la Primăria Jariştea


Incendiu violent în Jariştea. Casa unui poliţist pensionar a ars ca o torţă miercuri seara. Constantin Cristian le-a solicitat ajutorul pompierilor după ce a observat că i-a luat foc casa. Acesta se afla împreună cu soţia în curtea casei în momentul în care a observat fumul gros din spatele locuinţei. Bilanţul pagubelor se ridică la 230.000 lei, pompierii reuşind să salveze bunuri de 100.000 lei. „În momentul sosirii la locul intervenţiei, incendiul se manifesta cu violenţă la o locuinţă şi trei anexe (dintre care una cameră pentru centrala termică), pe o suprafaţă de circa 400 mp. Pompierii au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului, cît şi pentru protejarea altor construcţii amplasate în apropierea obiectivelor cuprinse de flăcări, din cauza vîntului puternic existînd riscul propagării focului şi la acestea. În urma incendiului au ars locuinţa şi cele trei anexe, cu acoperişurile confecţionate din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă totală de aproximativ 400 mp, articole de mobilier din şase camere de locuit, obiecte electronice şi electrocasnice, articole de îmbrăcăminte, bunuri de uz casnic şi s-a deteriorat aparatura utilizată pentru prelucrarea lemnului (1 abric şi 1 circular)”, au transmis pompierii. În urma verificărilor, pompierii au constatat că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui coş de fum deteriorat. În aceste momente grele, familia va primi şi sprijinul autorităţilor locale. Cătălin Toma, edilul comunei, spune că locuinţa era asigurată şi s-au făcut demersuri pentru a se  asigura un modul de locuit. Solicitarea a fost aprobată ieri dimineaţă de membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. De asemenea, o familie din Vîrteşcoiu a primit un modul de locuit, după ce locuinţa i-a fost distrusă în urma unui incendiu violent pe data de 26 martie. Constantin Cristian a fost comisar de poliţie şi a lucrat la Biroul de Investigaţii a Fraudelor de la Poliţia oraşului Odobeşti. A ieşit la pensie în urmă cu doi ani şi a luat drumul politicii. Acesta vrea să candideze la Primăria Jariştea din partea Partidului Poporului. (Raluca MANOLACHE)

 

 

 

 

 

 

Video preluat de pe site-ul www.realitatea.net

Video preluat de pe youtube la sugestia unui cititor al Ziarului de Vranceca

 

Incediu violent la casa din Jariştea a unui comisar de poliţie pensionar

Constantin Cristian, un bărbat din localitatea Jariştea a apelat la ajutorul pompierilor astă noapte după ce i-a luat casa foc.

În momentul sosirii la locul intervenţiei, incendiul se manifesta cu violenţă la o locuinţă şi trei anexe, printre care şi camera în care se afla centrala termică.  În urma incendiului au ars locuinţa şi cele trei anexe, cu acoperişurile confecţionate din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp, articole de mobilier din şase camere de locuit, obiecte electronice şi electrocasnice, articole de îmbrăcăminte, bunuri de uz casnic şi s-a deteriorat aparatura utilizată pentru prelucrarea lemnului.  Evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui coş de fum de deteriorat.Potrivit unui martor, cel care a şi filmat imaginile şi le-a trimis pe adresa martorocular@realitatea.net, casa aparţinea unui comisar de poliţie pensionat în urmă cu ceva timp. Conform aceleiaşi surse casa din lemn era una dintre cele mai frumoase din zonă.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
zeus, acum 4423 zile, 11 ore, 17 minute, 29 secunde
Se spune ca D-zeu nu doarme ..................
fl_ryn_sw, acum 4424 zile, 6 ore, 22 minute, 19 secunde
:( mai sunt 2 filmari pe http://www.youtube.com/user/florynsweet?feature=mhee postate de mine...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.