Ultima oră

Angajat de la ENET, accidentat în timp ce lucra

Aurelian Ivan
20 mar 2012 1159 vizualizări
Munca celor de la ENET este periculoasă. Nu din cauza conductelor care se tot sparg sau a canalelor prin care se coboară, ci din cauza şoferilor neatenţi.

Aşa s-a întîmplat recent, cînd doi angajaţi ai ENET au văzut moartea cu ochii. O maşină condusă de un şofer care nu s-a asigurat suficient ar fi putut să-i spulbere pe cei doi, care lucrau la unul căminele de vizitare a vanelor amplasate în subteranul carosabilului de pe strada Aleea 1 Iunie din cartierul SUD, de lîngă PT 9. Ionel B., de 33 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism l-a surprins şi l-a accidentat uşor pe Jan C., de 43 ani, din localitate, care executa lucrări în căminele de vizitare. Cercetările sînt continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a evenimentului. "Este prima dată cînd se întîmplă aşa ceva. Toată lumea ştie de uniforma de la ENET, am făcut-o special să fie vizibilă. Angajatul este bine, din fericire a scăpat cu cîteva julituri şi se va întoarce în curînd la muncă. Din cîte am aflat, şoferul s-a asigurat doar din dreapta, nu i-a văzut pe cei doi lucrători în stînga", ne-a spus Valter Popescu, directorul ENET. (A. IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.