Ultima oră

Mini-Ştiri:Copil lovit de maşină

Ziarul de Vrancea
14 mar 2012 1043 vizualizări
Un copil de 6 ani a fost lovit de o maşină la Odobeşti. Poliţiştii au stabilit că Florea S., 60 ani, din comuna Jariştea, aflat la volanul unui Fiat, a acroşat şi accidentat grav copilul aflat pe stradă.

Anchetatorii spun că puştiul a traversat drumul în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Poliţiştii de la rutier au întocmit unui tînăr din comuna Străoane dosar penal. Elvis B., 24 ani, este acuzat că a condus un ATV neînmatriculat şi fără a avea permis de conducere. (D. C.)
 
Soţ ameninţat cu tava de la aragaz

Un bărbat din comuna Homocea a fost amendat de poliţişti după ce a alertat de mai multe ori autorităţile. Miron Ş. a reclamat că a fost agresat de soţia sa, care ar fi încercat să-l lovească cu o toporişcă, dar şi cu tava de la aragaz. Reclamaţiile bărbatului la numărul unic de urgenţă 112 i-au determinat pe poliţişti să facă cercetări. “Acesta a fost amendat pentru falsă alarmare a autorităţilor. Din cercetări a rezultat ca în locuinţa bărbatului nu s-a întîmplat nimic din cele reclamate”, ne-a spus inspectorul Bogdan Toader, de la poliţia vrînceană. (D. C.)

Vor bani de la tatăl din Italia

Constantin Stoican, 41 ani, din comuna Măicăneşti, a “uitat” să mai plătească pensia alimentară pentru copii din anul 2003. Bărbatul avea de plată cîte 34,5 lei pentru fiecare dintre cei doi copii rămaşi în întreţinerea mamei. Anul trecut, pensia a fost recalculată la valoarea de 167 lei lunar. Unul dintre copii, care a devenit între timp major, a obţinut o decizie definitivă prin care tatăl său este obligat să îi plătească pensia pînă la terminarea studiilor. Minorul a declarat că tatăl său i-a dat din 2003 doar 2.000 lei. Invinuitul este plecat în Italia. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.