Ultima oră

(VIDEO!!!) Află dacă eşti infectat: „Nu lăsa hepatita să-ţi distrugă viaţa! Testează-te”

Silvia Vrînceanu
2 mar 2012 1964 vizualizări
cei interesaţi pot face testele pentru depistarea hepatitelor B şi C cu reduceri de 20%-30% în clinicile care participă la campanie

Află dacă eşti infectat cu virusul hepatic. Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din Romania (APAH-RO) a demarat campania naţională „Nu lăsa hepatita să-ţi distrugă viaţa! Testează-te!”, ce se va derula în perioada 1 martie – 31 mai 2012. Prin această campanie se doreşte să se atragă un semnal de alarmă ca populaţia să se testeze pentru hepatitele cronice virale. „Mesajul nostru, ca şi pacienţi deja diagnosticaţi, este să mergeţi la medicul de familie, să-l întrebaţi despre hepatite, să vă testaţi, chiar dacă aţi putea crede că nu suferiţi de o formă de hepatită cronică. Vă puteţi salva viaţa doar ştiind din timp ce se întîmplă cu organismul vostru. E dureros să aflîm cînd, speriaţi de boală, spre această organizaţie se îndreaptă tineri de 30-40 de ani cu ciroză”, spune Marinela Debu, preşedintele APAH-RO. În cadrul acestei campanii, cei interesaţi pot face testele pentru depistarea hepatitelor B şi C cu reduceri de 20%-30% în clinicile care participă la campanie. Reducerile sînt oferite de patru laboratoare din ţară, care au centre deschise în majoritatea oraţelor mari din ţară. Reducerile se fac la o serie de pachete de analize: Hemograma, TGO, TGP,Ag Hbs, Anti HBs – cantitativ, Anti Hbc, Anti HCV. Reducerile se acordă pe baza formularului descărcat de pe site-ul www.hepato.ro. Persoanele care doresc să vadă ce laboratoare acordă aceste reduceri pot accesa site-ul  www.hepato.ro. Această campanie este susţinută şi de un spot TV, realizat de APAH-RO. Potrivit statisticilor medicale, 1 din 12 romani este diagnosticat cu o formă de hepatită. (Raluca MANOLACHE)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.