Ultima oră

Eşti unul dintre ei? 8.851 de cititori s-au informat ieri din www.ziaruldevrancea.ro

Silvia Vrînceanu Nichita
13 feb 2012 1256 vizualizări
Ziarul de Vrancea este cea mai credibilă voce din peisajul media din Vrancea şi sursa numărul 1 de ştiri din judeţ în această perioadă deosebit de dificilă, cînd sud-estul ţării este asediat de zăpadă. Au demonstrat-o cei 8.851 de cititori care ne-au vizitat site-ul ieri, duminică, 12.02.2012, o creştere cu 50%, faţă de media zilnică a ultimei perioade.

Numai în ultima săptămînă 30.141 de cititori au accestat portalul www.ziaruldevrancea.ro, cu mult peste principalul nostru concurent, Monitorul de Vrancea, care a avut numai 27.316 de accesări, potrivit trafic.ro, lider în monitorizarea audienţei online din Romania. Oameni din toată lumea ne-au vizitat de mai multe ori pe zi site-ul pentru a afla ultimele ştiri din Vrancea, din ţări precum Italia, Spania, Polonia, Canada, Suedia, Marea Britanie sau chiar din Africa de Sud, dar şi din alte judeţe ale ţării. Săptămîna trecută, în primele zile de ninsoare grea, Ziarul de Vrancea a fost singurul vehicul media din judeţ care a apărut pe piaţă şi cu ediţia print, la chioşcurile de difuzare a presei, spre deosebire de concurenţii noştri care au postat doar ştiri on-line. În aceste zile, ziarul nostru şi-a continuat misiunea de a fi un serviciu public în slujba vrîncenilor, oriunde s-ar afla ei, oferind ştiri în timp util, bine documentate, echilibrate şi fără patimă politică, aşa cum se poartă prin vecini. Cei care vor să trimită mesaje redacţiei, să ne ofere informaţii, să ne facă sugestii sau critici, ne pot scrie la adresa de e-mail redactia@ziaruldevrancea.ro, prin Y! Mesenger  - ziaruldevrancea - sau pe reţeaua de socializare Facebook, la adresa www.facebook.com/ziaruldevrancea. Vom încerca să răspundem prompt apelurilor de la cititori. Vă reamintim că echipa noastra de jurnalisti activeaza de 15 ani pe piata presei din Vrancea. Ziarul nostru şi-a schimbat recent înţăţişarea site-ului, oferind cititorilor o interfaţă prietenoasă, dar şi portalul webtv, o noutate absolută în Vrancea, care conţine deja peste 500 de materiale video. Reţeta noastră este copiată şi de concurenţă, care a ajuns chiar să se inspire inclusiv din ştirile publicate de noi, la “Ultima oră”. Nu ne mai lungim cu ştirile din redacţie, ne întoarcem la ştirile din judeţ. Ramîneţi pe www.ziaruldevrancea.ro. (Silvia VRÎNCEANU – redactor şef)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
ica, acum 4462 zile, 21 ore, 37 minute, 50 secunde
D-na Vrinceanu, oare de comuna Balesti nu se poate spune nimic. Acesti oameni, majoritatea in varsta, sunt uitati intotdeauna de autoritati.
Georgescu Jorj-Ioan, acum 4463 zile, 5 ore, 6 minute, 52 secunde
Sunt nascut in F. asa ca am un interes special mai ales ca sora,sotul ei,nepoata si fica ei sunt in F. e drept batrinii in casa stramoseasca de pe Republicii iar tinerii la periferie pe la monumentul citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.