Ultima oră

Mai multe localităţi, în continuare în beznă

Mihaela Beșleagă
8 feb 2012 12020 vizualizări
Aproximativ 11.000 de vrînceni din 14 localităţi nu erau nici ieri alimentaţi cu energie electrică. După intervenţia echipelor de electricieni de la Electrica, mulţi dintre aceştia croindu-şi drum pe jos, prin viscol, pînă la punctele de transformare, situaţia s-a mai îmbunătăţit, unele localităţi fiind realimentate cu energie electrică.

Ieri după-amiază nu aveau lumină locuitorii din Tîmboieşti, Slobozia Bradului, Sihlea, Cîrligele, Chiojdeni, Coteşti, Poiana Cristei, Dumitreşti, Bordeşti, Vintileasca, Jitia, Slobozia Ciorăşti, Urecheşti şi Băleşti. Au mai fost înregistrate 28 de deranjamente colective şi 38 individuale în Dumbrăveni, Urecheşti, Panciu, Odobeşti, Gugeşti, Boţîrlău, Bătineşti, Răchitosu, Vulturu de Jos, Lămoteşti, Voetin, Olteni, Precistanu, Petreşti, Năneşti, Vadu Roşca, Cîmpineanca, Răstoaca. În teren se aflau 17 echipe pentru identificarea echipamentelor deteriorate şi înlăturarea defectelor. Situaţia cea mai critică este pe axa Dumitreşti – Chiojdeni – Vintileasca, unde accesul este aproape imposibil, pe teren fiind un electrician din zonă. „Şi între Coteşti şi Poiana Cristei avem electricieni, care merg pe jos, prin zăpadă, pentru a repera defecţiunile. Marţi seară, o formaţie de 15 electricieni a lucrat la staţia Gugeşti şi la ora 2 noaptea au terminat munca. Din păcate, au rămas înzăpeziţi, fiind cazaţi la Spitalul Dumbrăveni peste noapte”, ne-a declarat Costică Dodu, directorul Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice Focşani. Pînă aseară se spera realimentarea cu energie electrică a mai multor localităţi din judeţ, în măsura în care accesul în aceste zone era posibil. (Mihaela BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
eu, acum 4462 zile, 2 ore, 48 minute, 54 secunde
Va rog sa ajutati oamenii din Dumitresti , de ieri 7 feb . ora 11 sunt fara curent electric, acolo nu se poate ajunge deoarece nimeni nu intervine sa dezapezeasca drumurile, platim degeaba impozite citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.