Ultima oră

Ultimă oră! Toate drumurile din Vrancea sînt circulabile

Mihaela Beșleagă
28 ian 2012 2770 vizualizări
În urma intervenţiei utilajelor de deszăpezire din cursul zilei de sîmbătă, toate drumurile care au fost închise în judeţul Vrancea au fost deblocate.

 Prefectul Sorin Hornea  ne-a declarat în această seară că se circulă în condiţii de iarnă în tot judeţul, însă nu mai există drumuri închise sau blocate din cauza zăpezii. Cele 12 drumuri cu circulaţia restricţionată au fost redate circulaţiei astăzi, cinci drumuri naţionale şi şapte judeţene, în special din zona de cîmpie a judeţului, ultimul în jurul orei 18.00. Și pe şoseaua europeană E85 se circulă spre Bucureşti. Singurul tronson de drum pe care se lucra ieri mai intens pentru deblocare este o porţiune din DN 23B între Măicăneşti şi Ciorăşti. Unele sincope s-au mai semnalat la intrările pe E85 dinspre localităţile perpendiculare pe drumul european, cum ar fi la Ciuşlea sau Bizigheşti, unde vîntul a spulberat zăpada pe şosea. ”Se circulă peste tot, toate localităţile sînt accesibile. Utilajele de deszăpezire sînt încă pe teren, în lucru, toate sînt monitorizate de un reprezentant de la Secţia de Drumuri Naţionale, eu însumi am mers pe teren și am inspectat situaţia. Acum problema e gheaţa, se acţionează cu antiderapant”, ne-a declarat prefectul Sorin Hornea. De asemenea, avînd în vedere atenţionarea cod galben de ger pentru următoarele zile, toate primăriile din judeţ au fost înştiinţate că trebuie să ia măsuri pentru a asigura accesul tuturor persoanelor fără adăpost în aşezăminte special destinate. (Mihaela BEȘLEAGĂ)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.