Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
23 ian 2012 2328 vizualizări
Procurorii de la Panciu şi Adjud şi-au prezentat ieri bilanţul

Procurorii de la unităţile de Parchet dau socoteală pentru activitatea derulată în 2011. Astfel, bilanţul activităţii de anul trecut a fost prezentat ieri la Parchetele Panciu şi Adjud. Printre invitaţi s-a numărat procurorul general al Parchetului de pe lîngă Curtea de Apel de la Galaţi, Didina Dănăilă, prim procurorul din Vrancea, Ion Lefter şi mai mulţi colegi de la cele patru unităţi de parchet din Vrancea. “Facem o analiză a activităţii de anul trecut, aşa cum s-a făcut în fiecare an. Nu putem vorbi de o creştere a numărului de dosare comparativ cu anul trecut. Vom vedea cum va fi şi la Focşani, pe 9 februarie”, a precizat prin procurorul Lefter. Dacă procurorii de la Panciu se bucură de anul trecut de un nou sediu, cei de la Adjud speră că vor obţine fondurile necesare unei reparaţii capitale. (G. S.)

132 de ani de la prima organizare liberală teritorială

Astăzi, 24 ianuarie, Partidul Liberal celebrează 153 de ani de cînd s-au unit Principatele Romane, dar totodată celebrează şi 132 de ani de la prima organizare teritorială a liberalilor din fostul judeţ Putna care a fost înglobat de Vrancea. Cu acest prilej, Filiala Vrancea şi Organizaţia Femeilor Liberale Vrancea ale PNL, organizează de la orele 18.00, un simpozion intitulat „Tradiţii Liberale Vrîncene”, unde vor fi prezentate cîteva expuneri pe teme de istorie, de memorialistică, sau de politici liberale. “132 de ani de istorie liberală în Vrancea”, „Ce înseamnă să fii liberal, în accepţiunea unui tînăr”, sau „Omagiu intelectualilor vrînceni” sînt cîteva dintre temele simpozionului. În cadrul evenimentului vor fi înmînate plachete omagiale, “pentru longevitate politică şi fidelitate liberală”, unor liberali. (S. T.) 

Primăria Focşani „aleargă” după focşăneni să-i execute

33 de familii de pe strada Mare a Unirii din municipiul Focşani sînt ameninţaţi de Primăria Focşani cu executarea silită din cauza datoriilor la bugetul local. Lista “ruşinii” a fost publicată pe site-ul municipalităţii, focşani.info. Primăria Focşani anunţă că împotriva acestora s-a început procedura de executare silită prin emiterea somaţiilor şi titlurilor executorii. Actul administrativ fiscal poate fi consultat la sediul Primăriei. (I. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.