Ultima oră

Infopol

Ziarul de Vrancea
23 ian 2012 1002 vizualizări
Mini-Ştiri

Focşani: Boschetar din Flămînzi îngheţat în Vrancea

Un om al străzii a ajuns duminică noapte la Spitalul Judeţean cu hipotermie (scăderea temperaturii corpului sub 35 grade C). Este vorba despre un bărbat de 43 ani din localitatea Flămînzi, judeţul Botoşani, care a fost găsit pe strada Tăbăcari. El a fost ridicat din stradă de SMURD, la spital fiind diagnosticat cu “hipotermie, agitaţie psihomotorie şi stare de ebrietate”. Bărbatul a fost internat în secţia de interne. (R. M.)

Odobeşti: Copil ars pe reşou

Un copil de 4 ani a ajuns la Spitalul Judeţean din Focşani după ce a căzut pe un reşou încins. În urma incidentului, s-a ales cu arsuri la piciorul drept. Acesta se află internat în secţia de chirurgie infantilă unde se află sub supravegherea medicilor. (R. M.)

Bătaie între fraţi pentru moştenire

La 54 de ani, un bucureştean care locuieşte la Garoafa va da ochii cu instanţa de judecată pentru că a lovit-o pe sora sa. Neculai Pruteanu a fost acuzat de sora sa că ar fi lovit-o pe 20 iulie, după o ceartă care a pornit de la partajarea unei moşteniri. Cei doi au început să se lovească reciproc, cu palmele, apoi au aruncat unul în altul cu diverse obiecte. În urma altercaţiei, femeia s-a ales cu leziuni ce au necesitat 3-4 zile de îngrijiri medicale. Ea i-a solicitat fratului bătăuş daune morale de 10.000 lei. (G. S.)

Răcoasa: Accident din cauza poleiului

Evenimentul rutier a avut loc pe pe DN 2L, în comuna Răcoasa. Adriana S., 18 ani, din Focşani, nu a adaptat viteza maşinii la condiţiile de carosabil acoperit cu polei, a pierdut controlul volanului şi a intrat în şanţ. A fost rănită uşor o minoră, pasager în maşină. Conform poliţiştilor, şoferiţa nu băuse. (A. I.)

Adjud : Contrabandă cu ţigări şi petarde

Poliţiştii din municipiul Adjud au identificat-o în piaţă pe Lucreţia C., 59 ani, din localitate, care vindea ţigări şi pocnitori fără autorizaţie. Asupra ei au fost găsite 42 de pachete cu ţigări şi două cu pocnitori, care au fost confiscate. Femeia s-a ales cu dosar penal. (A. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.