Ultima oră

Incendiu la rezerva de cîrnaţi a unui adjudean

Aurelian Ivan
20 ian 2012 2249 vizualizări
Un apel la 112 a anunţat un incendiu puternic în satul Bordeasca Veche, comuna Tătăranu, la proprietatea lui Panaite P. În momentul sosirii la faţa locului a pompierilor, focul se manifesta cu violenţă la o casă, o bucătărie de vară şi două magazii.

Pompierii spun că incendiul a pornit de la un coş de fum deteriorat. Într-un alt caz, nonorocirea unui om nu a fost casa mistuită de flăcări, ci cîrnaţii făcuţi scrum. S-a întîmplat în Adjud, unde incendiul la o afumătoare i-a distrus rezerva de cîrnaţi de porc a lui Dumitru J. Şi paguba a fost destul de mare, 20 kg. Un alt incendiu a izbucnit în cartierul Şişcani din Adjud la casa lui Constantin M. În acest caz nu s-a aflat care a fost originea incendiului, pompierii continuînd cercetările. (A. I.)

Năneşti: Bătrînă căzută pe plita de la sobă

O bătrînă din comuna Năneşti a ajuns la Spitalul Judeţean cu arsuri grave după ce a căzut pe plita sobei. Mărioara L., 82 ani, a ajuns la spital cu arsuri pe aproximativ 60% din suprafaţa corpului. Din cauza vîrstei înaintate şi a arsurilor, medicii nu au mai putut face nimic. Bătrîna a decedat la Secţia Chirurgie Plastică. (A. I.)

Nistoreşti: Tăieri ilegale

În urma unui control în comuna Nistoreşti, în fondul forestier Valea Neagră, poliţiştii din Vidra au găsit cinci arbori tăiaţi în delict şi cantitatea de 2,241 metri cubi lemn de fag abandonat. În urma verificărilor, poliţiştii l-au identificat pe Florentin B., 35 ani, din Nistoreşti, care a tăiat trei arbori nemarcaţi pe care voia să-i vîndă. Tot la Nistoreşti a fost identificat în flagrant Teodor D., 51 ani, din comună, care a tăiat şi a sustras doi arbori din specia răşinoase. Cei prinşi au fost sancţionaţi. (A. I.)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.