Ultima oră

Incendii care au lăsat oameni fără case şi animale fără mîncare

Aurelian Ivan
19 ian 2012 1256 vizualizări
Patru incendii au făcut pagube în ultimele două zile

Un incendiu puternic a ars într-un timp foarte scurt o tonă de furaje. Tragedia l-a lovit pe Vasile C. din comuna Vîrteşcoiu, care acum trebuie să cumpere fînul pentru ca animalele să aibă ce mînca în această iarnă. Pentru localizarea şi lichidarea incendiului s-a deplasat la faţa locului un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. Pompierii spun că cel mai probabil incendiul a fost provocat de folosirea intenţionată a unei surse de aprindere. Într-un alt incendiu, la Ţifeşti, un gospodar a rămas fără acoperişul casei şi bunurile din mai multe camere, dar şi fără actele de identitate şi mobilă. Proprietarul Valentin Z. din Ţifeşti a sunat la 112, unde a anunţat incendiul. Din spusele pompierilor, cauza probabilă a focului este un scurtcircuit produs la un cablu neizolat. Un coş de fum deteriorat a distrus acoperişul unei case şi în comuna Sascut, judeţul Bacău, focul fiind stins de pompierii de la Adjud. Un alt incendiu a izbucnit în comuna Cîmpineanca, la casa Emiliei R. Doar un hol al casei a fost afectat, arzînd mocheta si alte cîteva lucruri. Focul a pornit tot de la o priză neverifiată de mult timp. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.